UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ PARTNERİYLE GERÇEKTEN EVLİ Mİ?

Eski partneri Winona Ryder ile evli mi? Keanu Reeves açıkladı

ESKİ PARTNERİYLE GERÇEKTEN EVLİ Mİ?

Hollywood'da iyi kalpliliği ve yardımseverliği ile tanınan Kanadalı aktör Keanu Reeves, 1992'de yer aldığı 'Dracula' ve rol arkadaşı Winona Ryder ile ilgili yaptığı açıklama ile hayranlarını şaşırttı.

Mütevazı tavırları ve yardımsever kişiliği ile adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, başrolleri Winona Ryder ile paylaştığı 'Bram Stoker'dan Dracula' filmi hakkında yıllar sonra bir itirafta bulundu.

'DRACULA' İTİRAFI

Esquiere Dergisi'ne konuşan Reeves, 1992 yapımlı filmde senaryo gereği rol arkadaşı Winona Ryder ile evlenmesi gerektiğini ifade etti.

Ünlü aktör, yönetmen Coppola'nın o sahnede gerçek bir rahip kullandığını ve nikah töreninin de tamamen gerçek hayattakine uygun olarak yapıldığını anlattı.

ÜNLÜ OYUNCUDAN SON NOKTA

57 yaşındaki ünlü oyuncu Keanu Reeves, "Winona ve Coppola, evli olduğumuzu söylüyor. Sanırım Tanrı'nın gözünde evliyiz!" ifadelerini kullandı.

"SANIRIM EVLİYİZ"

Ryder, 2018'de Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda; filmdeki evlilik sahnesi hakkında konuşmuş, "Aslına bakarsanız Dracula filminde evlendik. Yemin ederim. Gerçekten evliyiz" demiş, bunu da şu sözlerle gerekçelendirmişti: "O sahnede Coppola gerçek bir papaz oynattı. Sahneyi çektik, papaz yapması gereken her şeyi yaptı. O yüzden sanırım evliyiz" demişti.

COPPOLA DA DESTEKLEDİ

Francis Ford Coppola da Ryder'ın bu söylediklerini destekleyip "Bir anlamda, çekim bittiğinde fark ettik ki Keanu ve Winona bu sahne ve seremoni sonrası gerçekten evlendi" demişti.

İKİ YILLIK MUTLU BİRLİKTELİK

Öte yandan özel hayatını gözlerden uzak tutan Keanu Reeves, 2019'da Alexandra Grant ile ilişkisini ilan etmişti. Mutlu birliktelikleri süren çiftin 'evlilik' kararı aldığı iddia edilmişti. İkilinin nikah masasına oturarak ilişkilerini bu yıl içerisinde evlilikle taçlandıracağı konuşuluyor.

Daha önce 'Matrix' 'John Wick', 'Bram Stoker'dan Dracula', 'Kasımda Aşk Başkadır', 'Göl Evi' gibi yapımlardan rol alan Kanadalı oyuncu, daha önce de Sandra Bullock, Jennifer Syme, Charlize Theron gibi isimlerle aşk yaşamıştı. 

Son Güncelleme: 24.11.2021 18:34:41
ETİKETLERKeanu Reeves  Winona Ryder