UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜZİK PİYASASINI KASIP KAVURUYOR!

Fikret Delikanlı özellikle “Atarım Var Giderim Var” parçasıyla daha geniş bir kitleye adını duyurdu. Arabesk müziğin önemli isimlerinden Azer Bülbül’ün en önemli mirasçısı olarak gösterilen Fikret Delikanlı kariyer yolculuğunun zirvesinde bulunuyor.

MÜZİK PİYASASINI KASIP KAVURUYOR!

Bugüne değin profesyonel çekimlerle dinleyicilerinin karşına çıkan Fikret Delikanlı ‘Ne Zormuş’ ‘Üzülme’ parçalarını yayınlayarak müzik piyasasına unutulmayacak bir iz bıraktı! Çeşitli müzik platformlarında ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Üzülme” Fikret Delikanlı için bir başlangıç aşamasıydı.

Delikanlı çok kısa bir süre sonra “Atarım Var Giderim Var” parçasını yayınladı ve peş peşe gelen bu parçaları geniş halk kitlesi tarafından milyonlarca kez dinlendi. Arabesk sever takipçilerinin gönlünde taht kurdu.

Delikanlı’ya asıl ün getiren ve ilk büyük çıkışını yakaladığı, önüne geçilemez bir hızla yayılan klip yönetmenliğini Kemal Arapoğlu Aranjörlüğünü ise Hüseyin Arapoğlu’nun üstlendiği “Atarım Var Giderim Var” parçası oldu. Fikret Delikanlı’nın Youtube hesabından milyonlarca defa dinlendiği söz konusu parça kısa sürede arabesk müzik piyasasını kasıp kavurdu.

Fikret Delikanlı kariyerine birçok eser sığdırmış ve halen süregelen en çok dinlenen parçaların altına imza atmaya devam ediyor.

İçindeki Azer Bülbül sevdasını hiçbir zaman öldürmeyen bu özelliğiyle dinleyicilerinden tam not alan Delikanlı, Türküleriyle sevenlerinin kalbine dokunabilmeyi çok iyi başarıyor.

Hatırı sayılır bir üretkenliğe sahip büyük bir titizlikle eserlerini paylaşmaya devam eden Fikret Delikanlı sesini çok daha geniş halk kitlelerine duyurabilmek için hem sosyal medya platformlarının hem de müzik platformlarının tamamında yer alıyor.

FİKRET DELİKANLI’NIN ‘ATARIM VAR GİDERİM VAR’ PARÇASINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Son Güncelleme: 25.11.2021 00:03:35
ETİKETLERmeteoroloji  fırtına