UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA SEVGİLİSİNİN TEPKİSİYLE ÇALKALANDI!

Genç bir kadın, özene bezene hazırlandığı randevusu için sevgilisiyle buluştuktan sonra başına gelenleri göz yaşları içerisinde sosyal medyada anlattı. Genç kadına destek mesajları yağdı.

SOSYAL MEDYA SEVGİLİSİNİN TEPKİSİYLE ÇALKALANDI!

Gözünüzün önüne getirin: Sevgiliniz ve arkadaşlarıyla dışarıda bir gece geçirmek için dakikalrınızı harcadınız ve en iyi kıyafetinizi giydiniz.

Harika göründüğünüzü düşünüyorsunuz ve keyifli bir geceye hazırsınız. Ancak o da ne? Sevgiliniz sizinle aynı fikirde değil...

Bu hikaye, muhasebeci Nikki Harding'in başına geldi ama en kötüsü bu değildi. Nikki'nin sevgilisi kıyafetini beğenmemekle kalmadı, onu bir taksiye bindirip eve geri gönderdi.

Sonra da buluşmaya onsuz gitti. Nikki, deneyimini anlatmak için popüler sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Nikki, çiftin daha yeni flört etmeye başladığını, ancak birbirlerini daha iyi tanımak için geçici olarak birlikte yaşamaya başladıklarını açıkladı.

Flört etmeye başladıktan yalnızca üç hafta önce bu olay yaşandı ve Nikki, bu ilişkiye bir şans vermekle hata ettiğini düşünmeye başladı.

Nikki, sevgilisinin iş arkadaşlarıyla katılacağı buluşma için heyecanlıydı. Bu yüzden özenle giyindi, saçını ve makyajını yaptı.

Nikki, pembe pantolonla birlikte siyah uzun kollu kısa bir üst giyme kararı aldı ve kombinini yine pembe tonlarındaki mantosuyla kombinledi.

Nikki, gece yaşanan olayları sosyal medya hesabında şöyle açıkladı: "Çalıştığı perakende şirketinin açılışında arkadaşları ve iş arkadaşlarıyla tanışmak için hazırlanmak ve makyajım için 40 dakika harcadım.

"Benimle bu kıyafetle görülmekten çok utandı, bu yüzden beni bir taksiyle eve yolladı ve etkinliğe bensiz gitti. Çok üzgünüm çünkü güzel görünmek için çok zaman harcadım ve beni eve eve gönderdi. Kim bunu yapar ki?"

İş arkadaşlarının yanında benimle rahat değildi, ama beni bir Uber'de bir yabancıyla eve gönderme konusunda rahattı. Daha önce de bana 'Neden topuklu ayakkabı giyiyorsun, neden spor ayakkabı giymiyorsun, neden bu kadar çok makyaj yapıyorsun' diyordu.

"Bu hafta bana birçok kez fazla süslü giyindiğimi söyledi ve beni bol bir kazak giymeye teşvik etti." diyen Nikki'nin başına gelenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Birçok kişi Nikki'nin sevgilisinin verdiği tepkiye şaşırdı ve bunu ifade etmek için hemen yorum yapmaya başvurdu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Senden özür dileyecek ve yalvaracak ama sakın onu kabul etme" diye yazdı.

Bir diğeri ise "Güzelsin ve bundan çok daha fazlasını hak ediyorsun!" diye yazdı. Üçüncü bir kişi ise, "Üç haftalık bir ilişkide ne giyeceğine karışmaya çalışıyorsa iyi ki ondna kurtulmuşsun." diye yazdı.

Son Güncelleme: 22.11.2021 18:40:36
ETİKETLERnikki  genç kadın  flört