UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

5 BİN KADINLIK HAREMİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Dünyaca ünlü büyük şirketlerle iş birliği yapan milyarder iş insanı ile ilgili ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. 135 sayfalık dava dosyasına göre, milyarderin 5 bin kadınlık hareminin isimlerini içeren gizli bir dosyası buşunuyor.

5 BİN KADINLIK HAREMİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Ünlü teknoloji milyarderi, kendisi hakkında 2016 yılında ortaya atılan cinsel istismar iddialarının ardından üst düzey işini kaybetmişti. Skandal bununla da sınırlı kalmadı.

Aralarında Apple, Instagram, Google ve YouTube'un da olduğu pek çok şirketle birlikte çalışan milyarder iş insanı MichaeL Goguen, ilişkiye girdiği 5 bin kadından oluşan "haremi"ni içeren bir liste hazırladı.

SESSİZ KALMALARI İÇİN PARA ÖDEDİ

Goguen'in ilişkiye girdiği kadınların isimlerini Excel dosyasında sakladı. Onlara da sessiz kalmaları için yüklü miktarda para ödedi.

Sequoia Capital adlı şirketin eski ortağı olan 57 yaşındaki Goguen kadınlardan oluşan 'haremini' yönetmeye yardım ettiklerini söyleyen dört eski çalışan tarafından dava edildi.

BARIN BODRUM KATINDA REZALET

Gündeme bomba gibi düşen dava, ünlü yatırımcının, şu anda yaşadığı Montana'daki küçük bir kasaba olan Whitefish'te açtığı barın bodrum katında ve güvenli evlerde, kadınlarla buluştuğunu ortaya koydu.

Davaya göre, evli ve iki çocuğu olan milyarder, bir keresinde çalışanından, özel hayatı hakkında çok şey bilen eski bir arkadaşını öldürmesi için kiralık katil ayarlamasını istedi.

SERİ TECAVÜZCÜ

Whitefish'te yaşayan emekli bir polis şefi ise, seri tecavüzcüler Harvey Weinstein ve Jeffrey Epstein ile karşılaştırılan Goguen'in 'durdurulması gerektiğini' söylüyor.

Bunlar, 2016 yılında eski kız arkadaşı olan dansçı Amber Baptiste tarafından 'saatlerce zorla sodomi' yapmakla suçlanan Goguen'e yöneltilen en son cinsel istismar iddiaları.

New York Post'a göre, 135 sayfalık dava, milyarder iş insanı Goguen's Amyntor Group LLC'nin eski çalışanları tarafından Şubat ayında açıldı.

800 MİLYON DOLARLIK DAVA

Goguen’in kurduğu Amyntor isimli şirketin çalışanları 800 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Davayı açan Matthew Marshall isimli çalışan, Goguen’in kirli işlerini yaptığını söyledi.

Dava belgelerinde, “Marshall’dan kendi cebinden araç, mücevher ve satın alınan evler için kapora istendi. Bunlar arasında Goguen’in kirli işlerini bilenleri susturmak için verilecek rüşvet de vardı” denildi.

 

Son Güncelleme: 22.11.2021 16:35:41
ETİKETLERMichaeL Goguen  Harem  kadın