UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKARA'DA BİR BİNADA PATLAMA YAŞANDI!

Gelen son dakika haberine göre Ankara'da bir apartman dairesinde patlama meydana geldi.

ANKARA'DA BİR BİNADA PATLAMA YAŞANDI!

Son Dakika Haberi! Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Çok sayıda apartman sakini oluşan göçükten kurtarıldı.

Vatandaşlar göçükten kurtarıldı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda doğalgaz kaynaklı bir  patlama meydana geldi. Çok sayıda apartman sakini oluşan göçükten kurtarıldı. Olayın tanıkları, patlamanın doğal gaz nedeniyle gerçekleştiğini ifade ederken, göçük altında vatandaşların olduğu bildirildi. Konuya ilişkin TVNET'e açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Binanın dörtte biri çökmüş durumda. Altı yaralımız var

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, TVNET'e yaptığı açıklamada, "Bu kadar bir hasar olmaz. Doğal gaz patlaması gibi gözüküyor. Bir kat olduğu gibi çökmüş durumda, altı yaralımız var ikisi çocuk. İnşallah hayati tehlikesi olan, ölen olmaz. Binanın dörtte biri göçmüş durumda. Arama ve tarama çalışmaları yapılıyor. 60 yıllık bir bina, kentsel dönüşüm kapsamında yer alan bir bölgede yer alıyor. Zemin artı iki kattan oluşuyor. Deprem olmuş gibi çökmüş durumda." diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.11.2021 00:16:59
ETİKETLERankara  patlama