UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AİLE MESAJLARI OKUDU! İĞRENÇ OLAY ORTAYA ÇIKTI!

Balıkesir Bandırma ilçesinde belediye bağlı hizmet veren Eğitim Destek Evi'nde koordinatör olarak görev yapan öğretmen S. S. (38), 17 yaşındaki eski öğrencisi A.O. adlı kıza cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

AİLE MESAJLARI OKUDU! İĞRENÇ OLAY ORTAYA ÇIKTI!

Olay, Bandırma Belediyesi'ne bağlı Eğitim Destek Evi'nde koordinatör olarak görev yapan öğretmen S. S.'nin eski öğrencisi A.O. adlı kıza attığı telefon mesajlarının ailesi tarafından okunması ile ortaya çıktı. Bandırma Cumhuriyet Savcılığı, ailenin suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk İstismar Birimi ekipleri, S.S.'nin gözaltına aldı. S. S.  ifadesinde, 3 yıl önce A.O.'nun alkol alarak bir pazar günü yanına geldiğini, sohbet edip tavla oynadıklarını, uğurlarken sarılıp öpmek istediğini belirterek "A.O. rahatsız olup kenara çekilince üzüldüm, özür diledim. Pişmanlık duygularımı daha sonra telefon ile masaj gönderip özür dileyerek kendisine ilettim. Olay, bundan ibarettir" ifadelerini kullandı.

Emniyetteki sorgusu sonrası adliyeye çıkartılan S. S. , 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Bandırma Belediye Başkanlığı da olay sonrası S. S.'nin iş akdini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 18.11.2021 18:45:32
ETİKETLERbalıkesir  istismar  öğretmen  öğrenci