UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN’DAN CANLI YAYINDA SELİN’E OLAY GÖNDERME!

Gökhan Çıra, bu sabah UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Esra Balamir ile Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu “Hayatın İçinden” programına bağlandı. Esra Balamir’e konuşan Gökhan Çıra, hakkında merak edilen tüm sorulara cevap verdi. Gökhan Çıra, hakkında çıkan yalan haberlere “Ne yapsam üstüme geliyorlar. Yapmadığım şeyleri yaptı diyorlar” diyerek isyan etti.

GÖKHAN’DAN CANLI YAYINDA  SELİN’E OLAY GÖNDERME!

“AFİYET OLSUN”

Geçtiğimiz günlerde görüntülendiği sarışın kadının sevgilisi olmadığını söyleyen Gökhan Çıra, “Benim markam için Türkiye’ye geldi. Biz de onu yemeğe götürdük. Eğer ciddi bir kız arkadaşım olursa anca onunla çıkarım” dedi.

Gökhan Çıra, Esra Balamir’in “Selin yeni birileriyle görüşüp, yemeğe çıkıyorum diyor. Sen de bireyleriyle yemeğe çıkıyor musun?” sorusuna “Afiyet olsun” diyerek cevap verdi.

“GÖRÜRSEM DE GÖRÜRSÜNÜZ O ZAMAN”

Gökhan Çıra, “Eğer Selin’i gittiğin bir mekanda bir erkek arkadaşıyla görürsen tepkin ne olur?” sorusuna “Bana bu soruyu sorma. Görürsem de görürsünüz diyeyim o zaman” diyerek cevap verdi. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile ortalıklarının biteceği haberlerine ise “Ocak’tan sonra bitsin diye konuştu. Benim için fark etmez dedim. İstiyorsan bitirebilirsin dedim. Hayırlısı olsun bakalım” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Son Güncelleme: 17.11.2021 16:24:35
ETİKETLERselin ciğerci  gökhan çıra