UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜĞÜNDE KİMSEYİ UMURSAMADI KUCAK DANSI YAPTI!

Kourtney Kardashian düğünde Travis Barker'ın kucağına oturdu! Kimseyi umursamadı

DÜĞÜNDE KİMSEYİ UMURSAMADI KUCAK DANSI YAPTI!

Bir süre önce Travis Barker ile nişanlanan Kourtney Kardashian sık sık müstehcen halleriyle gündeme geliyor. Ünlü çift bu sefer de katıldıkları düğünde kendilerine hakim olamadı.

Dokuz aydır birlikte olan Kourtney Kardashian ve Travis Barker bir süre önce nişanlanmıştı. Her fırsatta birbirlerini öpücüklere boğan, en özel anlarını bile paylaşan çifti kimse durduramıyor.

Kourtney Kardashian ve Travis Barker, geçtiğimiz akşam Simon Huck'ın düğünündeydi. Herkesin içinde rahat hareketleriyle dikkat çeken çift yine olay oldu. Barken önce sevgilisinin göğüslerini öptü. Ardından Kourtney Kardashian Travis Barker'ın kucağına çıktı.

Kimseyi umursamayan çiftin o anları sosyal medyada gündem oldu. Kourtney Kardashian'ın umarsamaz tavırları ve nişanlısının kucağında zıplayarak dans etmesi takipçilerini de rahatsız etti.

KUCAK DANSI HEDİYESİ

Blink-182 davulcusu Travis Barker'ın bir sonraki gece 46. yaşını girecek olması öncesi düğünde minik bir kutlama yapıldığı, nişanlısı Kourtney Kardashian'ın ise bu kucak dansını hediye amaçlı yaptığı iddia edildi.

ÜÇ ÇOCUĞU VAR

2005-2015 yılları arasında Scott Dissick ile birlikte olan Kardashian’ın bu ilişkisinden üç çocuğu bulunuyor. Öte yandan Barker da 2001-2002 yıllarında Melissa Kennedy ile evlenmiş ve daha sonra Shanna Moakler ile 2004-2008 yılları arasında evli kalmıştı. Çiftin Alabama ve Landon isimli iki çocuğu bulunuyor.

Son Güncelleme: 15.11.2021 17:07:12
ETİKETLERKourtney Kardashian  twerk  dans