UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE İLGİNÇ ANLAR!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster', yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Milyoner'in son bölümünde geceye Yeşilçam ile ilgili sorulan "Hangisi, Yeşilçam filmlerinde genellikle 'kötü adam' karakterini canlandırmasıyla bilinen oyunculardan biri değildir?" sorusu damga vurdu.

'KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE İLGİNÇ ANLAR!

'Kim Milyoner Olmak İster'de yeni sezonda büyük bir değişikliğe gidildi ve para ağacı yenilendi. Yarışmacılar, yeni bölümlerde 100, 200 ve 400 bin TL gibi büyük ödüller için mücadele veriyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv'de ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi.

Milyoner'in son bölümünde geceye Yeşilçam ile ilgili sorulan "Hangisi, Yeşilçam filmlerinde genellikle 'kötü adam' karakterini canlandırmasıyla bilinen oyunculardan biri değildir?" sorusu damgasını vurdu.

Erol Taş yanıtını veren yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşırttı. 'Kim Milyoner Olmak İster’de kritik sorunun doğru cevabı ise Nubar Terziyan'dı.

1994 YILINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yeşilçam’ın efsane isimlerden ömrüne pek çok film sığdıran Nubar Terziyan, hafızalara tonton dede olarak kazındı. Babacan, iyi kalpli karakterlerle kalpleri ısıtan Terziyan 1994 yılında hayatını kaybetti.

Sinemada geçirdiği 46 yılda, aralarında "Çalıkuşu", "Ankara Ekspresi", "Düşman Yolları Kesti", "Kanun Namına" ve "Bodrum Hakimi"nin de bulunduğu 500 kadar filmde rol alan sanatçı, oyunculuk eğitimi almamasına rağmen çoğu zaman rol aldığı filmlerde ve oyunlarda doğaçlama tekniğini kullandı.

Son Güncelleme: 14.11.2021 11:54:03