UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SKANDAL PATLADI!

38 yaşındaki evli bir polis şefi, 21 yaşındaki bir polis memuruyla uygunsuz ilişkisi olduğu iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldı. Müfettişler ikili arasındaki mesajlaşmaları soruştururken, polis şefini tanıyanlar kulaklarına inanamadı.

SKANDAL PATLADI!

İngiltere'de evli bir polis şefi, kendisinden 17 yaş küçük bir polis memuruyla ilişkiye girdiği iddiasıyla açığa alındı. Şef Greenwood'u tanıyanlar ise duydukları anda şoke olduklarını anlattı.

Müfettişlerin, Baş Müfettiş Daniel Greenwood'un, komutası altındaki PC Caitlin Howarth ile arasında geçen mesajları ve görüşmeleri inceleyecekleri anlaşılıyor.

Bradford Bölge Komutanı olan ve Batı Yorkshire'da yaşayan Şef Greenwood, bu bölgede yaklaşık 20 yıldır görev yapıyor. The Sun'ın bildirdiğine göre, polis kuvvetlerinde bir stajyer memur olan PC Howarth da soruşturmanın sonucunu bekleyene kadar görevinden uzaklaştırıldı.

Bir sözcü şunları söyledi: "Batı Yorkshire Polisi Profesyonel Standartlar Müdürlüğü, Bradford Bölgesi'ndeki memurlara ilişkin 'görevi kötüye kullanma' iddialarını araştırıyor. İki memur, bu soruşturmanın sonucuna kadar görevden uzaklaştırıldı.'

Bir kaynağa göre, Şef Greenwood'un geçici olarak yerine geçecek kişi, personele görevden uzaklaştırma durumunu açıklayan bir e-posta göndermek zorunda kaldı.

'AİLE BABASI' OLARAK BİLİNİYORDU

İş arkadaşları, herkesin 'aile babası' olarak adlandırdıkları şefin görevden alınmasının kendileri için şoke edici olduğunu söyledi. Soruşturmanın sonucu hakkındaki son sözü muhtemelen Emniyet Müdürü John Robins söyleyecek.

PC Howarth'ın özel bir Instagram hesabında yaklaşık 240 gönderisi ve 10 binden fazla takipçisi var. The Sun'a göre, düzenli olarak modaya uygun kıyafetler içinde göz alıcı fotoğraflarını yüklemek için kullanıyor.

Son Güncelleme: 14.11.2021 09:33:22
ETİKETLERskandal. magazin. polis