UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNDÜZ VAKTİ KILIÇLA SALDIRIYA UĞRADI

ABD'de gündüz vakti sokak ortasında bir kişi kılıçla saldırıya uğradı. Arkada bulunan bir araçta cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, trafikte tartışan sürücülerden biri, diğerinin üstüne kılıçla yürüdü. Saldırıya uğrayan kişi ise bagajına doğru yöneliyor ve bagajını açtığında büyük şok yaşattı.

GÜNDÜZ VAKTİ KILIÇLA SALDIRIYA UĞRADI

ABD'nin Oregon eyaletinde meydana gelen olayda tüyleri diken diken eden görüntüler anbean kameralara yansıdı. Görüntülerde, koyu renk bir beyzbol şapkası ve gözlük takan bir adamın, kılıcı başının arkasında kaldırdığı ve gömlekle kot pantolon giymiş diğer sürücüye doğru adım attığı görülüyor.

Potansiyel kurban, tehditten etkilenmemiş bir halde kolları yanında sakince aracının yanında duruyor. Karşılaşmayı arabasının içinden kaydeden adamın, ikili hararetli bir şekilde tartışırken "Döv şu adamı" dediği duyuluyor.

BAGAJDAN ÇIKACAKLARDAN HABERSİZDİ

Kılıçlı adam daha sonra arabasına koştu. Bu sırada diğer sürücü de bagajını açtı ve aceleyle bir şeyler aramaya başladı. Diğer iki adam bu ana kadar bagajdan çıkacak şeyden habersizdi.

Adam aracının arkasında silahını ararken, filmi çeken kişi de ilk önce "Haydi bakalım, ne çıkartacak" dedi, daha sonra da ,"Eyvah" diye bağırdı. Ardından telefonunu kucağına koydu ve ikiliyi video çekmeyi hemen bıraktı.

Araçtan ne tür bir silah çekildiği bilinmiyor ancak sosyal medya kullanıcıları bununla ilgili bolca yorum yaptı. Birçoğu ise, bu silahın bir AK-15 olduğu tahmininde bulundu.

Son Güncelleme: 12.11.2021 20:47:49
ETİKETLERABD  KILIÇ  SALDIRI