UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ KADININ KAHREDEN ÖLÜMÜ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 46 yaşındaki Neslihan Batur'un kaybı ele alındı. Neslihan Batur’un sevgilisi tarafından boğularak öldürüldüğü ve su kuyusuna atıldığı ortaya çıktı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından dün akşam saatlerinde Müge Anlı’nın stüdyosundan teslim alınan katil zanlısı, cinayeti ise sorguya alındıktan dakikalar sonra itiraf etti.

GENÇ KADININ KAHREDEN ÖLÜMÜ

İstanbul Kartal’dan 9 Kasım Salı günü sırra kadem basan ve üç gün boyunca kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesi 46 yaşındaki Neslihan Batur’un kaybını ekrana taşımıştı. Annesinin geniş bir erkek çevresi olduğunu, onlarla sık sık görüştüğünü söyleyen Nehir Kaya, Neslihan Batur’un bir an evvel bulunması için Müge Anlı’dan yardım istemişti.

Evden sevgilisi Habip Başar ile buluşup geri döneceğini söyleyerek ayrılan talihsiz kadınla ilgili acı gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı.

CESEDİ SU KUYUSUNA ATTI

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayına telefonla bağladığı, yayın sonrası stüdyoya getirdiği Habip Başar’ın sevgilisi Neslihan Batur’u öldürdüğünü söyledi.

Müge Anlı, akşam saatlerinde ifadesi alınmak üzere İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından stüdyosundan teslim alınan Başar’ın sorgusunda her şeyi itiraf ettiğini anlattı. Müge Anlı’nın canlı  yayınında ve yayın sonrası röportajda soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken Habip Başar, ifadeye alındıktan çok kısa bir süre sonra, “Çok sevdiğini ve çok kıskandığını” söylediği sevgilisi boğduğunu, ardından çalıştığı fabrikanın su kuyusuna attığını kaydetti.

Katil zanlısı, çalıştığı fabrikaya çağırdığı Neslihan Batur ile ilgili evlilik teklifini geri çevirdiği için tartıştığını, tartışmanın büyümesi üzerine cinayeti işlendiğini söyledi. Müge Anlı stüdyosunda devamlı pişman olduğunu belirten Habip Başar, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğünden çıkarken de aynı ifadeyi kullandı. Canlı yayında ekrana getirilen o anlarda Başar, cinayeti neden işlediğiyle ilgili sorulara, “Çok pişmanım, çok pişmanım” diyerek yanıt verdi.

Her gün yeni bir cinayet duymaya artık dayanamadığını ifade eden Müge Anlı, “Allah kahretsin bunları… Bunları alıp Taksim Meydanı’nda assınlar. Artık içimden geçen bu… Dört çocuk annesi kadını ‘seviyorum’ diyerek öldüren bir kadın daha… İdama karşı biriyim. Ama bu konuda değilim. Bunları tek tek oraya sallandırsınlar. Artık başka çarem kalmadı. Benim gibi idam cezasına karşı birine de bunu söylettirdiler” diye tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 12.11.2021 17:49:17
ETİKETLERmüge anlı