UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ!

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Dudaktan Kalbe' dizisinde canlandırdığı ‘Namık’ karakteri ile hafızalara kazınan Yunus Güner, Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberinin ardından yakınları sosyal medyada başsağlığı mesajları yayınladılar.

ÜNLÜ OYUNCU HAYATINI KAYBETTİ!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan ve 'Bütün Çocuklarım', 'Dudaktan Kalbe', 'Yaz Evi' gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Yunus Güner'den acı haber geldi.

'ÇOK ERKEN OLDU'

49 yaşındaki Yunus Güner, Cihangir'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Acı haberi Güner'in yakın dostu  Süha Uygur, sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü sanatçı, paylaşımına; "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik… Çok erken oldu Yunus… Nurlar içinde uyu güzel adam" notunu düştü.

"BOŞLUĞUN DOLMAYACAK KARDEŞİM"

Oyuncu Bekir Aksoy ise üzüntüsünü; "Çok eskilerden bir arkadaşımı Yunus'u kaybettik. Bazen sarıldık, bazen darıldık, bazen güldük, bazen ağladık ama sen çok özel bir adamdın. Boşluğun dolmayacak kardeşim..." sözleriyle paylaştı.

Son Güncelleme: 11.11.2021 20:02:44
ETİKETLERyunus güner  vefat