UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYŞECAN TATARİ İSYAN ETTİ

Kızları Müjgan'ın rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ayşecan Tatari - Edip Tepeli çiftinden güzel oyuncu, gittikleri restoranda yaşadıkları olayı; sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı

AYŞECAN TATARİ İSYAN ETTİ

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, meslektaşı Edip Tepeli ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl da kızı Müjgan'ı dünyaya getirmişti.

'YEMİN EDİYORUM DELİRECEĞİM'

Ünlü çiftin kızları bağırsak geçirgenliği nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Özel bir diyetle beslenmesi gereken kızı için yiyecekleri ince eleyip sık dokuyan Tatari, gittiği restoranda yaşadığı durumu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Ayşecan Tatari şunları yazdı:

"Delireceğim! Yemin ediyorum delireceğim! 1 aylık çok katı bir diyetim var. Gittiğim her yerde şefe kadar gidiyorum. Laktoz/glüten/domates/biber listemi sayıyorum. Şefe gidiyorum bakın! Garsonlara sordum yetmedi, şefe sordum. Siparişimi verdim, tadı değişik gelince çağırıp 'kusura bakmayın manyak gibi soruyorum tereyağ olabilir mi?' dedim. 'Hayır' dedikten 2 dakika sonra gelip 'Evet 10 gündür tereyağı koyuyorlarmış' diyor. Siz gıda işi yapıyorsunuz. Konu sağlık! Sizin dangalaklığınız benim kızımın bağırsağında kanama yapıyor. Gerizekalısınız hepiniz!"

KENDİSİNE GELEN TEPKİLERE YANIT VERDİ

Bunun üzerine bazı takipçileri Tatari ve Müjgan'a geçmiş olsun dileklerini iletirken bazıları da ünlü oyuncuyu haksız buldu. Ayşecan Tatari, kendisine gelen tepkilerle ilgili de şu sözleri söyledi:

"Gelen mesajların çoğunu hayretle ve üzülerek okuyorum. Neredeyse dışarda yediğim için beni suçluyor bir sürü mesaj. Bu diyetleri ömürleri boyunca sürdüren insanlar var. Evde mi yesinler hep? Bu şununla aynı mantık; 'kaldırımlar kötüyse engelliler evlerinde otursun' demek gibi. Hayır. İşleri yapanlar sorumluluk alsınlar. Hak arayın. Mağduru suçlamak nasıl bir öğrenilmiş çaresizlik. Ya insanlar işinden olursa demiş biri. Niyetim bu değil ama zaten genel olarak işini yapmayı beceremeyen işinden olmalı ki yürüsün. Liyakatsizlik her yerde. Ayrıca da bu saçma açıklamayı yaptığıma inanamıyorum ama aç kalıyorum bazen. Yanıma yemek alamamış oluyorum. Güvendiğim, sağlıklı seçenekleri olduğunu bildiğim yerlere gidiyorum ve şefe gidip soruyorum. Güvenebilmek istiyorum."

Son Güncelleme: 11.11.2021 17:50:26
ETİKETLERayşecan tatari  magazin  mide kanaması