UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİ SUNAL “ İYİ Kİ DOĞDUN KOCA ÇINARIM”

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Ali Sunal, 2000 yılında hayatını kaybeden babası Kemal Sunal'ı doğum gününde andı. Duygusal bir yazı kaleme alan Sunal, babasına; "Seni, senin filmlerini bilen herkes, çocuklarını seni tanıtarak büyütüyor" diye seslendi

ALİ SUNAL “ İYİ Kİ DOĞDUN KOCA ÇINARIM”


Kızları Nar ve Nil ile çekilen fotoğrafını yayınlayan Ali Sunal, gönderisinde; "Başta ben olmak üzere; tüm sevenlerin, hayranların, seni, senin filmlerini bilen herkes çocuklarını seni tanıtarak büyütüyor" dedi. "Sen gittikten sonra hayranlarına milyonlarca küçük arkadaşımız eklendi, ikisi fotoğrafta... İşte biz her yıl çoğalarak, senin doğum gününü o milyonlarla kutluyoruz."

Kemal Sunal'ın doğum gününe özel bir paylaşım da eşi Gül Sunal'dan geldi. Sunal, usta sanatçıyla gençlik yıllarında çekilen bu karesini, "İyi ki doğdun Kemal... Bu kadar çabuk biteceğini bilseydim daha sıkı sarılırdım, bırakmazdım hiç... Bana yaşattığın bütün güzellikler için teşekkür ederim. İyi ki varsın..." notuyla yayınladı.

Ezo Sunal da babasının doğum gününü; "İyi ki doğmuş babam… Bu fotoğraftaki gibi öperek kutlamak ne çok isterdim. O kadar bizimle ki, bazen içerden çıkıp gelecekmiş gibi hissediyorum hala. Çok seviliyorsun babacım çok" sözleriyle kutladı.

Bu arada sosyal medyada sevenleri Kemal Sunal’ı fotoğrafları ile andı, fotoğraflarını ve filmlerinden sahnelerini paylaştı.

 

 

Son Güncelleme: 11.11.2021 15:35:58
ETİKETLERKEMAL SUNAL  ALİ SUNAL