UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERTUĞRUL ÖZKÖK: ‘HÜRRİYET’TEN AYRILDIM’

DEDİKODULARI DOĞRULADI VE İLK KEZ UÇANKUŞ’A AÇIKLADI: ‘DOSTÇA AYRILDIK’

ERTUĞRUL ÖZKÖK: ‘HÜRRİYET’TEN AYRILDIM’

20 yıl aralıksız Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği yapan ve bu görevden alındığı Aralık 2009’dan beri köşe yazan Ertuğrul Özkök’ün gazeteden ayrıldığını ilk kez Uçankuş Tv’ye açıkladı.

Özkök: “Hürriyet’ten dostça ayrıldık” dedi.

Simavi ailesi ve Doğan Holding sahipliğini kapsayan dönemde 20 yıl aralıksız Hürriyet Genel Yayın Yönetmenliği yapan ve bu görevden alındığı Aralık 2009’dan beri köşe yazan Ertuğrul Özkök’ün gazeteden ayrıldığını Uçankuş’a bildirdi.

Hacettepe Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yaparken 1986 yılında Hürriyet gazetesine geçen ve Moskova Temsilciliği’ni üstlenen, daha sonra gazetenin Ankara Temsilciliği görevine getirilen Ertuğrul Özkök, 1989 yılında gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği’ne atandı. Özkök, gazetenin Doğan Medya Grubu’yla birlikte Demirören Holding’e satılmasını da kapsayan 12 yıllık dönemde Hürriyet’te köşe yazısı yazıyordu.

Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet’ten ayrılma nedenlerine ilişkin olarak öne sürülen iddialar arasında, “Diyarbakır’daki halay görüntüleri” ile “Aydın Doğan ile düzenli devam eden ilişkisi ve son yaptığı toplantı” da yer aldı.

Son Güncelleme: 9.11.2021 22:31:03
ETİKETLERertuğrul özkök  hürriyet