UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEĞENİYLE YASAK İLİŞKİ YAŞAMIŞTI! ŞİMDİ İSE…

Bir dönemin aranan sunucularından biri olan Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı yasak ilişki ile geçtiğimiz senelerde gündeme gelmiş ve ikilinin teknede çekilen görüntüleri adeta infial yaratmıştı. Murat Başoğlu şimdi ise başka bir skandal gelişmeyle adını duyurdu.

YEĞENİYLE YASAK İLİŞKİ YAŞAMIŞTI! ŞİMDİ İSE…

Eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit, arkadaşını da darp ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu serbest bırakılmıştı. Ancak yargılanmasına devam edilen Başoğlu ile ilgili çarpıcı yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Murat Başoğlu, geçmişte yaşadığı ahlak dışı ilişki nedeniyle tüm Türkiye'nin gündemine gelmişti.

Sabah’ın haberine göre, eski sunucu Murat Başoğlu, bu kez Bodrum'da ortaya çıktı ve eski eşi Hande Bermek ile tartışma yaşadı.

Olay büyüyünce Bermek'in arkadaşı Emre Sönmez ile Başoğlu arasında arbede çıktı. Başoğlu, jandarma tarafından eski eşini ölümle tehdit, Emre Sönmez'i de darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bir gece nezarethanede kalan Başoğlu, daha sonra Bodrum 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkıp 4 ayrı suçtan yargılandı.

Mahkeme sunucu Başoğlu hakkında, basit yaralama, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından hüküm giydi. Toplam 412 gün hapis cezasına çarptırılan sunucunun cezası 28 bin 760 lira para cezasına çevrildi.

Son Güncelleme: 9.11.2021 20:19:03
ETİKETLERMURAT BAŞOĞLU