UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MASTERCHEF EMRE NEDEN ELENDİ?

Masterchef programının sevilen yarışmacılarından biri olan Emre Büber'in elenmesinin ardından hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Parkinson hastası olduğu iddia edilen Emre Büber'in geçtiğimiz pazar akşamı eleme bölümünde şeflerin önüne bilerek eksik tabak çıkardığı iddia edildi.

MASTERCHEF EMRE NEDEN ELENDİ?

TV8 ekranlarının yakından takip edilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye 2021 bu sezonda da beğeniyle izleniyor. Geçtiğimiz pazar akşamı elenerek yarışmaya veda eden Emre Büber hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Finale kadar gitmesi beklenen Emre Büber'in hastalığı nedeniyle eleme gecesinde şeflerin önüne eksik malzemeli tabak çıkardığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Büber'in rahatsızlığının ise Parkinson olduğu gün yüzüne çıktı. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın Emre Büber'e hayatının teklifini sunduğu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Bir sosyal medya fenomeni konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Belki biliyorsunuz, Emre'nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz. Emre'nin Konya çekimlerinde ailesinin yanına gittiğini ilk ben duyurdum bunun sebebi ise hastalığının tedavisi için ailesiyle görüşmesiydi. Çünkü her gün bu hastalıkla mücadele edip tedavi olacak. Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir."

Emre Büber'in Parkinson hastalığı olduğu ve yarışma stresiyle zor günler geçirerek çok kilo kaybettiği bu nedenle de yarışmayı bırakma kararı aldığı iddia edildi. Öte yandan Acun Ilıcalı, Emre Büber'e bugüne de başka hiçbir yarışmacıya yapmadığı bir jest yaparak, hayatının fırsatını sundu.

Pazar akşamı eleme oyunu oynanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de Dilara, Hasan, Emre, Pelin, Mert ve Burcu arasında büyük bir rekabet yaşanmıştı. Ancak Emre'nin bile isteye tabağını tamamlaması ve yarışmadan elenmesi büyük bir şok yaşattı. Yarışmadan ayrılmak istediğini, "Çok zor bir süreç yaşadım, sizler de biliyorsunuz. Spora başladım, buraya gelmek için 6 ay hazırlandım. Eski Emre'den eser kalmadı. Birinci olamadım ama sizlerle tanıştım. Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim" dedi.

Avusturya'da büyüyen ancak aslen Konyalı olan Emre Büber gerek kişiliği, gerek mutfak bilgisi, gerek yaptığı yemekleriyle 'ilk beşe girer' denilen bir aşçıydı.

Son Güncelleme: 9.11.2021 19:55:57
ETİKETLERmasterchef  emre büber