UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YİNE MURAT BAŞOĞLU YİNE SKANDAL!

Murat Başoğlu, bu kez Bodrum’u birbirine kattı. Eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit eden, onun arkadaşına da saldıran Başoğlu, 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı.

YİNE MURAT BAŞOĞLU YİNE SKANDAL!

Eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit, arkadaşını da darp ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu serbest bırakılmıştı. Ancak yargılanmasına devam edilen Başoğlu ile ilgili çarpıcı son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

ÖZ YEĞENİYLE TEKNEDE GÖRÜNTÜLENMESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Başoğlu'nun geçen yıl yeğeni Burcu Başoğlu'yla teknede görüntülenmesi gündem olmuştu. 'Hayasızca hakaret'ten yargılanan ikili beraat etmişti.

BOŞANDIĞI EŞİYLE ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI, ARKADAŞI DA DAHİL OLUNCA ARBEDE ÇIKTI

DHA'nın haberine göre Bodrum'un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii'nde Bermek ile boşandığı Başoğlu arasında ailevi nedenlerden tartışma çıktı. Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez ile Başoğlu arasında arbede yaşandı.

Olayın ardından Sönmez ve Başoğlu, Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

DAHA SONRA TEHDİT ETTİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

İlerleyen saatlerde Başoğlu, jandarma tarafından Bermek'i ölümle tehdit ettiği, Sönmez'i de darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Ayrıca Başoğlu hakkında 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında üç ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.

Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sunucu daha sonra serbest bırakıldı.

4 AYRI SUÇTAN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Yaşadığı skandal ilişki nedeniyle istenmeyen adam ilan edilen Murat Başoğlu, bu kez Bodrum'u birbirine kattı. Eski eşini tehdit eden, onun arkadaşına da saldıran Başoğlu, 4 ayrı suçtan hakim karşısına çıktı.

412 GÜN HAPİS CEZASI

Bir gece nezarethanede kalan Başoğlu, daha sonra Bodrum 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkıp 4 ayrı suçtan yargılandı. Mahkeme sunucu Başoğlu hakkında, basit yaralama, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından hüküm giydi. Toplam 412 gün hapis cezasına çarptırılan sunucunun cezası 28 bin 760 lira para cezasına çevrildi.

Son Güncelleme: 9.11.2021 08:23:06
ETİKETLERmurat başoğlu  hande bermek