UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RUST FİLMİNDEN BİR TRAJEDİ DAHA!

Ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, trajediyle gölgelenen Rust'ta bir trajedi daha yaşandığı ortaya çıktı.

RUST FİLMİNDEN  BİR TRAJEDİ DAHA!

Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust isimli filmin setindeki trajik kazanın yankıları sürüyor.

Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i ölümü ile gündemden düşmeyen film ile ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı. Film yine bir trajedi ile gündemde.

YENİ TRAJEDİ!

New York Post'ta yer alan habere göre, sette görev alan bir işçiyi örümcek ısırdı. Işık operatörü olarak görev alan Jason Miller'ı ısıran örümceğin zehirli olduğu ve çalışanın kolunu kaybedebileceği açıklandı.

Aynı habere göre, doktorlar enfeksiyonu durdurmak ve kolunu ampütasyondan kurtarmak için bir dizi operasyon gerçekleştirdi ancak Miller'ı kolunu kaybetme riskinin hala sürdüğü ortaya çıktı.

SKANDAL İDDİAYI GÜÇLENDİRDİ

Geçtiğimiz günlerde sette görev alan ekip üyeleri film çekimleri sırasında gerekli önlemlerin alınmadığını ve bir dizi kazanın yaşandığını iddia etmişti.

Los Angeles Times'da yer alan set çalışanlarına dayandırılan rapora göre, Hutchins'in ölümü ile sonuçlanan söz konusu trajik olay yaşanmadan önce sette 3 kaza meydana geldi.

Hatta bu kazalardan bir tanesinde bir çalışan ayağından yaralandı. Işık operatörü olarak görev alan Jason Miller'ın sağlık durumu setteki yetersiz güvenlik önlemlerini bir kez daha gündeme taşıdı.

BALDWIN'E KÖTÜ HABER

Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, Hutchins'in kocası avukat tuttu ve trajediyi mahkemeye taşıma kararı aldı.

Aynı haberlere göre, 'ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme' iddiası ile açılacak olan dava aralarında Alec Baldwin'in de olduğu pek çok kişiyi hakim karşısına çıkacak.

Son Güncelleme: 8.11.2021 14:58:54
ETİKETLERalec baldwin