UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

40 YILLIK CİNAYET SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Nurgül Beyhan cinayetinde flaş gelişmeler yaşandı. Evinde boğularak öldürülen 4 çocuk annesi Beyhan'ın kızı, annesinin kuzeniyle ilgili anlattıkları 40 yıllık sırrı ortaya çıkardı. Kan donduran infaz itirafı ise cinayeti farklı bir boyuta taşıdı.

40 YILLIK CİNAYET  SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Nurgul Beyhan'ın kızı Senem Beyhan bugün Müge Anı canlı yayınında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Aile içi yaşanan olaylara şüpheli yeni bir iddia daha eklendi. Aile içinde yaşanan iki benzer cinayet kafaları karıştırdı.

Nurgül Beyhan'ın kızı Senem Beyhan, Müge Anlı'ya 40 yıl önce dedesi tarafından Nurgül Beyhan'ın kuzeninin infazının gerçekleştirildiğini söyledi. Yasak ilişkileri nedeni ile evden kaçtığı için boğarak öldürüldüğü iddia edilen kuzen ile Nurgül Beyhan'ın ölümü arasında bağ var mı?

Senem Hanım, annesinin kuzeni Mehmet Emin Bey'in kendilerine hiç gelmediğini, hiç konuşmadıklarını ama annesi öldükten sonra gereksiz bir ilgisi olduğunu, kendi yanında olduğunu söyledi. 40 yıl kadar önce Mehmet Bey'in ablası Mecbure Hanım'ın ölümüne dedesinin sebep olduğunu, kadının yasak ilişkisi olduğunu, ailelerin bir araya gelip bu kadının infazına karar verdiğini ve kadının boğarak öldürüldüğünü anlattı ve annesinin iintikam nedeni ile öldürülmüş olabileceğine dikkat çekti. Bu düşüncenin nedeni ise yıllar önce öldrülen kuzenin kardeşinin Senem'e gösterdiği yakınlık oldu.

Katledilen Nurgül Beyhan'ın eşi Yaşar Beyhan'ın gelişi stüdyoyu karıştırdı. Olay, 1 Ağustos 2020 tarihinde Bağcılar'da gerçekleşti. 4 çocuk annesi Nurgül Beyhan cinayete kurban gitti. Katili henüz bulunamayan Nurgül Beyhan'ın aile içi kavga nedeniyle öldürüldüğü düşünülüyor.

Bugün bir anda Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna giriş yapan cinayete kurban giden kadının eşi Yaşar Beyhan'ı gören kayınvalidesi sinir krizi geçirdi.

Tansiyonun yükselmesi ile yaşlı kadınla iletişim kurmaya çalışan Müge Anlı, Yaşar Bey'in verdiği tepkiler üzerine çileden çıktı. Bir anda sen geldin stüdyoya ben mi çağırdım! Kayınvaliden ile aranda ne var ben nereden bileyim. Beni buradan çekip gitmekle tehdit edemezsiniz beyefendi" diyerek tepki gösterdi.

Bir süredir tansiyon problemi yaşadığını ifade eden ve yüksek sesten rahatsız olduğunu belirten Anlı, Yaşar Bey'e kayınvalidesini yaşından dolayı fazla üzmeden durumu çözmeye çalıştığını ifade etti.

Her iki aileye de sitemkar olduğunu belirten Yaşar Beyhan, eşinin doğal bir şekilde ölmüş olmasını dilediğini, eşini çok sevdiğini ifade etti.

Müge Anlı canlı yayınında 'sokak ortasında işlenen cinayet' olarak yer alan Nurgül Beyhan'ın ölümüne ilişkin detaylar gelmeye devam ediyor.

Nurgül Beyhan'ın Fransa'dan dönen oğlu geçtiğimiz yıl amcasını öldürdüğü gerekçesiyle cezaevine girmişti.

İddiaya göre, Yusuf Beyhan kendisini Fransa'da çalıştırıp ücretini ödemediği gerekçesiyle daha öncede tartıştığı amcası Dilaver Beyhan ile görüşmeye gitti.

Yusuf Beyhan amcasını görür görmez silahıyla arkasından ateş etti. Daha sonra olay yerine gelen küçük amcası Cihan Beyhan ile de tartışmaya başlayan Yusuf Beyhan, amcasını ilk olarak ayağından vurdu daha sonra yanına giderek peş peşe tetiğe bastı.

Cihan Beyhan olay yerinde hayatını kaybederken, kavgada Yusuf Beyhan'ın annesi Nurgül Beyhan da yaralandı. Olaydan yaralı kurtulan Nurgül Beyhan, 5 ay sonra cinayete kurban gitti.

Nurgül Beyhan evinde komşuları tarafından ölü olarak bulundu. Otopside Nurgül Beyhan'ın elle boğulduğu belirlendi.

Korkunç bir cinayete kurban giden Nurgül Beyhan'ın ailesi Müge Anlı'ya katıldı. Katil veya katillerin bulunmasını istedi.

Otopsisiden boğularak öldürüldüğü belirlenen talihsiz kadının yakınlarının canlı yayında yaşanan sürece anlattı.

Nurgül Beyhan'ın ölmeden önce Müge Anlı'nın sözlerini paylaştığını belirten Beyhan'ın bir yakını katilin bulunmasını istedi.

Son Güncelleme: 4.11.2021 11:54:57
ETİKETLERmüge anlı