UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENAN VE SİNEM ESPRİYİ PATLATTI!

Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, önceki gün Ortaköy'de görüntülendi. Bir dekorasyon mağazasına girerken muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikili, keyifli halleri ile dikkat çekti.

KENAN VE SİNEM  ESPRİYİ PATLATTI!

Muhabirlerin kızları Lalin hakkındaki sorularına kahkaha atan ünlü çift, "Acaba yanlış bir şey mi yaptık" diyerek herkesi güldürdü.

"DÜNYADAKİ EN GÜZEL ŞEYLERDEN BİRİ"

Anne ve baba olmanın güzelliklerinden bahseden ikili, "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah" dedi.

Lalin'in kime benzediği konusunda konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor" ifadelerini kullandı.

Kızlarının fiziksel olarak herkesten bir parça aldığını belirten Sinem Kobal, "Fiziksel olarak büyüdükçe bakışları değişiyor, bazen içinden Kenan bakıyor diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip" şeklinde konuştu.

"İYİ Kİ VAR"

Çocuklarını gözleri gülerek anlatan 47 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu ve 34 yaşındaki Sinem Kobal, "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız" dedi.

Son Güncelleme: 4.11.2021 08:31:59
ETİKETLERkenan imirzalıoğlu  sinem kobal