UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EN İYİ TURİZM VE İNŞAAT YATIRIMCISI ÖDÜLÜ BÜLENT KAYA’NIN

Geleneksel BHT Moonlife Ödülleri sahiplerini buldu

EN İYİ TURİZM VE İNŞAAT YATIRIMCISI ÖDÜLÜ BÜLENT KAYA’NIN

Türkiye’nin yıldızlarını buluşturan BHT Moon Life Ödülleri Crowne Plaza İstanbul Florya Hotel’de gerçekleşti.

Geceye damga vuran isimler arasında En İyi Turizm ve İnşaat Yatırımcısı dalında ödül alarak kariyerinde bir başarıya daha imza atan ünlü iş insanı Bülent Kaya oldu.

Bülent Kaya duygu ve düşüncelerini Uçankuş Tv’ye anlattı. Gecede Bülen Kaya’nın Sırbistan’dan gelen misafirleri de yer aldı. Alaksandar Franeta, Aleksandar Jelicic ve Nadja Lakovic Türkiye hakkında duygu ve düşüncelerini paylaştı.

İş, sanat, spor, siyaset, magazin ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü ismi bir araya getiren ödül töreninde 4 kategoride çok sayıda ödül sahiplerini buldu.

Bu yıl l9'uncusu düzenlenen ve geleneksel hale gelen BHT Moon Life Ödülleri muhteşem bir geceye imza attı. Buket Aydın'ın sunuculuğunu yaptığı törende Moon Life Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp uzun zamandır gerçekleştirmeyi arzu ettiği törene katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Ünlü iş insanı Bülent Kaya gecede ödül alan isimler arasındaydı. Başarılı iş insanı En İyi Turizm ve İnşaat Yatırımcısı Ödülünün sahibi olarak kariyerine yeni bir ödül daha eklemiş oldu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 4.11.2021 00:05:12
ETİKETLERmoonlife  crown plaza  bülent kaya