UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

16 YAŞINDAKİ KIZ BABASI TARAFINDAN DEFALARCA…

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir okulda rehber öğretmenlik yapan kişi, davranışlarından şüphelendiği 16 yaşındaki öğrencisi D.T.'nin öz babası tarafından cinsel istismara uğradığını ortaya çıkardı. 3 kız babası olan 58 yaşındaki Z.T. tutuklanarak hapse gönderildi. Anne ile 3 kızı ise devlet korumasına alındı.

16 YAŞINDAKİ KIZ BABASI TARAFINDAN DEFALARCA…

Korkunç olay Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde meydana geldi. 16 yaşındaki lise öğrencisi D.T.'nin rehberlik öğretmeni, davranışlarından şüphelendiği için genç kızla konuştu.

Kız öğrenci, öğretmenine yıllardır babasının cinsel istismarına uğradığını anlattı. Bunun üzerine öğretmen ve öğrencisi İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek şikayette bulundu.

Şikayet üzerine jandarmada pedagog eşliğinde ifadesi alınan D.T., babasının yıllardır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Bunun üzerine D.T., Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İfadesi alınan annesinin de kızını doğrulayarak, eşinin davranışlarından rahatsız olduğunu anlatıp, "'Kıza öyle davranma, o bir genç kız. Yapma bu şekilde. Kızıma bu şekilde davranma diye uyardım. O da 'Yaparım, benim kızım değil mi? Ne olmuş ki' diye cevaplar verdi" dediği belirtildi.

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında D.T.'nin Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporlarında cinsel istismara uğradığının belirtilmesi üzerine fabrika işçisi baba Z.T., gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları reddeden Z.T., kendisine iftira atıldığını öne sürdü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın ardından anne ve 3 kızı ise devlet korumasına alındı.

 

Son Güncelleme: 2.11.2021 18:38:17
ETİKETLERcinsel istismar  baba  tekirdağ