UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEBNEM ŞİRİN’İN TEYZESİ İSYAN ETTİ!

Şebnem Şirin (25) Denizli'de Furkan Zıbıncı tarafından katledildi. Şebnem Şirin'in teyzesi Zehra Tokat Gezer, yeğeninin hayat dolu bir insan olduğunu anlattı. Acılı teyzenin sözleri yürekleri yaktı.

ŞEBNEM ŞİRİN’İN TEYZESİ İSYAN ETTİ!

Denizli Kadın Platformu, 27 Ekim'de erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından 12 yerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin için Makine Mühendisleri Odası Toplantı Salonu'nda basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya, Şebnem Şirin'in fotoğrafını taşıyan yaklaşık 50 kadın katıldı.

ŞEBNEM ŞİRİN'İN TEYZESİ KONUŞTU

Şebnem Şirin'in teyzesi Zehra Tokat Gezer, yeğenini kaybetmenin acısını yaşadığını belirterek gözyaşı döktü. Yeğeninin sevgi dolu bir insan olduğunu dile getiren Gezer, şöyle konuştu:

Yeter artık. Sözün bittiği yerdeyiz. Benim kızım, evladım, bilseydi o canavarın o kadar suç makinesi olduğunu yanından geçer miydi?

Bu tür insanları damgalayın. Deşifre olsunlar. Çıkmasınlar zaten. Candı Şebnem. Hayat dolu. Sevgi dolu. Annesinin canı ciğeri, abisinin yoldaşıydı. Annesi söylüyor 'evde peluş battaniye bırakmadı' diyor.

'ŞEBNEM SEVGİ DOLU BİR KIZDI'

Evde beslediklerinden ayrıca her gün sabah yüzünü yıkamadan dışarıya çıkarmış, 'Ben torunlarımı besleyip geleceğim' diye kedileri beslermiş. Böyle sevgi dolu bir kızdı"

NE OLMUŞTU?

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 25 yaşındaki Şebnem Şirin, 26 yaşındaki erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğaz ve boynundan bıçaklanarak öldürülmüştü.

 

Son Güncelleme: 1.11.2021 17:24:33
ETİKETLERşebnem şirin