UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ HOSTESTEN OTELE GAZAPİZM DAVASI!

Kadın hostesin daha önce kaldığı otel, iddiaya göre kimlik bilgilerini bir daha kullandı. Ünlü rapçi Gazapizm ile 4 gün aynı odada kalmış gibi gösterildi. Genç hostes, bu olay nedeniyle polis nişanlısı tarafından terk edilince otele dava açtı.

GENÇ HOSTESTEN OTELE  GAZAPİZM DAVASI!

Kaldığı otelde kimlik bilgileri kopyalandı. Nişanlısı yüzük attı.

Hostes Selin Sinem Dalkılıç, İstanbul'da 3 yıl önce Beşiktaş'taki bir otelde konakladı. İddiaya göre otel görevlilerince kimlik bilgileri gizlice alındı. Bir yıl sonra genç hostes Bodrum uçağında görev aldı. Ancak bu sırada kimlik bilgileriyle başka bir kadının otele girişi yapıldı.

Dalkılıç, sanki Gazapizm olarak tanınan ünlü rap şarkıcısı Anıl Murat Acar ile aynı odada 4 gün birlikte kalmış gibi göründü.

Hostesin polis nişanlısı araştırma yaptı. 2020 Haziran ayındaki otel kaydına ulaştı. Aldatıldığını düşünen genç adam düğüne kısa süre kala ayrıldı.

Terk edilen genç hostes, suç duyurusunda bulundu. Otelden davacı olup 30 bin TL tazminat istedi.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan ünlü rapçi Gazapizm hostesi doğruladı. "Otelde kız arkadaşım S.Ö. ile kaldım. İsmi geçen şahsı tanımam. Kendisiyle aynı odada görünmek için ben hiçbir fiilde bulunmadım. Bunun resepsiyonistin hatasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum."

Otel yetkilileri ise "Verilen vatandaşlık numarasına göre davacı 4 gün otelimizde konaklamış. Söz konusu kimlikle başkası için giriş kaydı yapılması mümkün değil" dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 1.11.2021 10:58:23
ETİKETLERgazapizm