UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANLI YAYINDA ÖPÜŞTÜLER!

Televizyon yıldızı ve iş insanı Kim Kardashian yeni bir aşka yelken açtı. 41 yaşındaki ünlü ismin, 27 yaşındaki oyuncu Pete Davidson ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili geçtiğimiz günlerde yayınlanan Saturday Night Live adlı programda yayınlanan bir skeçte öpüştüler.

CANLI YAYINDA ÖPÜŞTÜLER!

Kim Kardashian, ünlü rapçi Kanye West’le boşanma aşamasında. Televizyon yıldızı ve iş kadını son günlerde kendi markasının çıkardığı yeni koleksiyonunun tanıtımıyla ön plana çıkıyordu.

41 yaşındaki Kim Kardashian’ın 27 yaşındaki oyuncu Pete Davidson ile aşk yaşadığı iddia edildi. People dergisinin özel haberine göre; ikili geçtiğimiz gün Kaliforniya’daki bir eğlence parkında birlikte vakit geçirmiş.

O gece orada olan ve People dergisine konuşan bazı kişiler, çiftin bol bol öpüştüğünü ve tüm gece el ele gezdiklerini söyledi. Kim Kardashian ve Pete Davidson çiftine o gece, yeni nişanlılar Kourtney Kardashian ve Travis Berker çifti eşlik etti.

CANLI YAYINDA ÖPÜŞTÜLER

Kim Kardashian ve Pete Davidson çifti, geçtiğimiz günlerde Saturday Night Live adlı programda yayınlanan bir skeçte öpüştüler.

Kim Kardashian ve Pete Davidson’ın yıllardır tanıştığı ancak programdaki öpüşmeden sonra aralarında bir yakınlık oluştuğu söylentiler arasında.

Kim Kardashian’ın 4 çocuğunun babası Kanye West ile boşanma davası sürüyor. Pete Davidson 2018 yılında ünlü şarkıcı Ariana Grande ile nişanlanmıştı. Kısa süren nişandan sonra genç oyuncunun Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber ve Phoebe Dynevor ile kısa süren ilişkileri oldu.

 

Son Güncelleme: 1.11.2021 09:21:29
ETİKETLERkim kardashian  pete davidson