UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZEYNEP DEMİREL İSYAN ETTİ!

Spor dünyası, Cadılar Bayramı'nı kostümleriyle doyasıya kutladı. Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel de bu akıma katılanlar arasında.

ZEYNEP DEMİREL İSYAN ETTİ!

Zeynep Demirel kıyafetine gelen eleştirilere, "Dininizin yozlaşmasını dert edeceğinize ekonomimizi dert edin" diye yanıt verdi, ortalık birbirine girdi.Dünyayı kasıp kavuran Cadılar Bayramı (Hallowen) akımına Türk ünlüler de dahil oldu. Birbirinden ilginç kıyafetlerle partiye katılan ünlü isimler sosyal medyaya damga vurdu. Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel de akıma katıldı. Ancak attığı fotoğraflardan daha çok konuşulacak 'tepki' açıklaması yaptı.

"EKONOMİYİ DERT EDİN

"Zeynep Demirel kostümlerini eleştirenlere sert sözlerle yüklendi. Demirel, "Aslında Cadılar Bayramı kökeni hristiyanlık öncesine, paganizme dayanıyor diye uzun uzun başlayacağım ama vallahi üşendim. Popüler kültür şeyi işte. Eğlenceli, seviyoruz. Fazla anlam yüklemeyin. Dininizin yozlaşmasını bu kadar dert edeceğinize ekonomimizi dert edin. Sevgiler" ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın altına çok sert yorumlar bırakıldı.

Son Güncelleme: 31.10.2021 21:50:25
ETİKETLERvolkan demirel  zeynep demirel