UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLEN KOCASINDAN ALDIĞI SPERMLERLE HAMİLE KALDI

8 Temmuz 2020'de balık avı sırasında geçirdiği kaza nedeniyle hayatını kaybeden Avustralyalı olimpiyat sporcusu Alex Pullin'in eşi Ellidy Pullin ölen kocasının bedeninden aldığı spermlerle hamile kaldı.

ÖLEN KOCASINDAN ALDIĞI SPERMLERLE HAMİLE KALDI

Bazı sosyal medya kullanıcıları, genç kadının yaptığının etik olmadığını savunuyor. Avustralya'da ünlü olan olimpiyat sporcusu Alex Pullin, 8 Temmuz 2020 yılında geçirdiği kaza nedeniyle hayatını kaybetti. Pullin, 3 olimpiyat şampiyonluğu bulunması nedeniyle ülkede geniş bir kesim tarafından tanınıyordu. Sporcunun vefatı büyük üzüntü yarattı.

TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE HAMİLE KALDI

Pullin ve 32 yaşındaki eşi Ellidy Pullin bebek istiyorlardı. Ancak genç sporcunun yaşadığı trajedik olay, bu durumu imkansız hale getirdi. Yine de kocasının çocuğunu doğurmak isteyen Ellidy Pullin, ölmüş kocasından alınan spermleri kendisine enjekte ettirerek hamile kaldı.

BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİRDİ

Ellidy Pullin, eşinin hayatını kaybetmesinin üzerinden 15 ay geçtikten sonra çocuğunu kucağına aldı. Pullin, başarılı bir doğum gerçekleştirdi ve çocuğunun sağlık durumu iyi.

TARTIŞMA BAŞLADI

Doğumun ardından sosyal medyada da yeni bir tartışma başladı. Bazı kullanıcılar, çocuğun babası olmadan büyümesinin ağır bir sorumluluk olduğunu belirterek, genç kadını aldığı bu karar nedeniyle eleştirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları da tam aksine Ellidy Pullin'e destek vererek, çocuğu tek başına büyütebileceğini söyledi.

 

 

Son Güncelleme: 29.10.2021 16:13:26
ETİKETLERAvustralya  Sperm  Alex Pullin  Ellidy Pullin