UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TOLGA YÜCE’DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Ünlü sanatçı Tolga Yüce Uçankuş Tv’den Okan İşçi’nin sorularını yanıtladı.

TOLGA YÜCE’DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Uzun bir süredir ünlü şovmen M.A.Erbil ile aralarında yaşanan gerilim nedeniyle küs olduklarını belirten Yüce son zamanlarda gündemi oldukça sarsan Ece Ronay ve Mali taciz iddiaları hakkında konuştu. Tolga Yüce: “Görüştüğümüz süre içerisinde tabiki bu tarz olaylarına hiç şahit olmadım. Ülkemizde Mehmet Ali Erbil bir figür, bir şovmen. Televizyonda bile neler yaptığını biliyoruz görüyoruz. Bu konularda her konuştuğunu dikkate almamak lazım. Kendisi duygusal bir dönemden geçiyor bunun farkındayım. Kullandığı ilaçların etkisi olabilir. Ama öyle bir şey yaptığını zannetmiyorum!” dedi.

Mehmet Ali Erbil ile yakın zamanda karşılaştıklarını belirten Yüce: “Geçen denk geldik selam vermedik birbirimize. Ben çok kırgınım kendisine. Bir insan yanlış yaptığı zaman onu affedemiyorsun. İçin soğumuyor.” Şeklinde sitemlerini dile getirdi

KAVGANIN SEBEBİ;

Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasında sular durulmuşken, dün Tolga Yüce'nin yaptığı açıklamayla magazin gündemi yeniden ısındı. Instagram sayfasında "Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini ilk paylaşan kişi olan Tolga Yüce, bu paylaşımı Mehmet Ali Erbil'in istediğini dile getirdi. Bu açıklamanın ardından gözler Erbil'e çevrildi. Tolga Yüce ile bir dönem arasından su sızmayan Mehmet Ali Erbil, "Tolga Yüce diye birini tanımıyorum" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. 

Son Güncelleme: 27.10.2021 20:29:40
ETİKETLERtolga yüce  mehmet ali erbil  ece ronay