UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERDAN MARDİNİ ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Berdan Mardini ile eski eşi Fatoş Yelliler arasında ipler iyice gerildi.

BERDAN MARDİNİ  ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Fatoş Yelliler’in “Gizlediği çocuğu var. Konuşmaya başlarsam devlete karşı yapılan illegal işlerden başlarım” demesi gündeme damga vurdu.

Berdan Mardini, sessizliğini UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Tayyar Işıksaçan ile Esra Balamir'in sunduğu “Hayatın İçinden” programında bozdu.

“BUNLARIN HEPSİ YALAN”

Berdan Mardini, eski eşinin iddialarıyla ilgili “Tarihler belli, notlar belli, çocuğun doğduğu tarih belli, benim evlendiğim tarih belli. Benim çocuğumun olduğunu biliyordu hanımefendi. O zaman benimle evlenmeseymiş. Kendilerine prim yapmak için bunları kullanıyorlar. Bunların hepsi yalan. Hepsini kanıtı var zaten” dedi.

“FARKLI FARKLI KİMLİKLERLE BENİ DEFALARCA ALDATTI”

Eski eşine ateş püsküren Berdan Mardini, Yelliler tarafından defalarda aldatıldığını söyledi ve “Bunun bütün çirkinliklerini biliyoruz ve hepsinin kaydı var. Bu kadının haplar içerek kendini başkalarına düzgün göstererek intihar ettiği videolar da var elimizde. Bu kadının evliyken kamera kayıtlı çocuklarını otellerde bırakıp başka odalara girdiği kayıtları da var elimizde. Evliyken başka adamlarla el ele kol kola dolaştığı görüntüler de var elimizde. Hepsi kayıtlı” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...


Son Güncelleme: 27.10.2021 12:48:25
ETİKETLERberdan mardini  fatoş yelliler