UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

E D H O KRİZİ!

Atv ve yapım şirketi arasında kriz çıktı! Sözleşme artık yok!

E D H O KRİZİ!

Uçankuş Tv’den Tayyar Işıksaçan’ın haberine göre ekranların sevilen dizisi ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da yapımcı şirket ve Atv arasında sözleşme krizi yaşandı.

Raci Şaşmaz’ın Pana film yapımcılığıyla başlayan ekranların sevilen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ da ünlü yapımcının ticari krizlerinden kaynaklı sıkıntılar çıktığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Atv yönünü iç yapımlara çevirmiş ve dizinin çekimleri sekteye uğratılmadan devem edilmişti.

BVB prodüksiyonun devir aldığı dizi yeni sezona çok iddialı başlamış ve birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak dizinin ekranlara geleceği yeni yayın müjdesini hayranlarıyla paylaşmıştı.

Bu sezon için başta Uğur Yücel olmak üzere sinema ve tiyatro dünyasından birçok ünlü isim dizide yer alacaktı.

Milyonlarca EDHO hayranı dizinin yeni sezonunu belerken yapımcı şirket ve Atv arasında beklenmedik sözleşme krizi patlak verdi.

Atv yapım şirketi ve oyuncular arasında son dakika sözleşme krizi çözülemeyince yeni bölüm ekranlara gelmemiş oldu. Bu akşam yayınlanması beklenen dizinin yerine Atv ekranlarında Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in filmi 'Para Babası'  yayınlandı.

Kriz aşılamaz ise dizinin çekimlerinden vazgeçilecek. Bütün gelişmeler Uçankuş Tv ekranlarında yayınlanan ‘Hayatın İçinden’ programında.

 

Son Güncelleme: 26.10.2021 21:17:43
ETİKETLEREDHO  Oktay Kaynarca  Atv  pana yapım  Raci Şaşmaz