UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEC BALDWİN, HALYNA HUTCHİNS'İN AİLESİYLE BULUŞTU

Oyuncu Alec Baldwin, silahla ölümüne sebep olduğu görüntü yönetmeninin ailesine ziyarette bulundu.

 ALEC BALDWİN, HALYNA  HUTCHİNS'İN AİLESİYLE BULUŞTU

Amerikalı oyuncu Alec Baldwin, Rust filminin çekimleri sırasında kurusıkıdan çıkan gerçek mermi ile ölümüne sebep olduğu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in eşi ve oğluyla buluştu. Oyuncu, tarifsiz bir acı yaşayan aileye sarılarak teselli etmeye çalıştı.Hollywood yıldızı Alec Baldwin, Rust filminin çekimlerinde korkunç bir olay yaşadı. Sahne gereği eline aldığı kurusıkıyı sıkan oyuncu, 42 yaşındaki Halyna Hutchins'in ölümüne bir yönetmenin de yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası ifadesi alınan oyuncu, serbest bırakıldı.

AİLEYİ TESELLİ ETTİ

Zor günler yaşayan oyuncu, ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeninin ailesini de yalnız bırakmadı. Oyuncu, Hutchins'in eşi Matt Hutchins ve oğlu ile bir araya geldi. Oyuncu, ani ölümle yıkılan aileye sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Hutchins'in pandemi engeli nedeniyle ABD'ye henüz gidemeyen Ukrayna'daki ailesi ise Baldwin'i suçlamadıklarını açıkladı.

ALEC BALDWİN CEZA ALABİLİR

Filmin prodüktörleri arasında yer alan Alec Baldwin, yaşanan korkunç kazadan dolayı şimdilik bir ceza almadı ancak setteki ihmalsizliklerden dolayı ceza alabilir. Çekimlerde silahın doğrudan kişiler üzerine tutulması ve çalışanların koruyucu kıyafet giymemesinden dolayı 63 yaşındaki oyuncunun ceza alması gündeme geldi.

NE OLMUŞTU?

63 yaşındaki ünlü oyuncu Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın setinde kazayla katil oldu. Oyununun sahne için kullandığı kurusıkıdan çıkan mermiler görüntü yönetmeni Halyna Hutchins ile filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza'ya isabet etti. Kazada Hutchins hayatını kaybederken Souza da hastanede tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 25.10.2021 16:30:07
ETİKETLERalec baldwin  rust  Halyna Hutchins