UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

47 TONLUK TREN ÇEKTİLER!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, Metro İstanbul Strongman Challenge Tren Çekme Yarışması'nın ikincisi, Alibeyköy Yerleşkesi'nde düzenlendi

47 TONLUK TREN ÇEKTİLER!

Yarışmada birincilik ödülünü, 47 ton ağırlığındaki treni 40.09 saniyede 20 metre çeken T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı çalışanları kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Metro İstanbul, Metro İstanbul Strongman Challenge Tren Çekme Yarışması'nın ikincisi, Alibeyköy Yerleşkesi'nde düzenlendi.

METRO İSTANBUL'UN BİRİNCİSİ T1 KABATAŞ-BAĞCILAR TRAMVAY HATTI OLDU

Türkiye’nin insan gücüyle tren çekilen ilk yarışması olan etkinlikte takımlar, 20 saniyelik süre içerisinde 47 ton ağırlığındaki treni en uzağa çekebilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmada birincilik ödülünü treni 40.09 saniyede 20 metre çeken T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı çalışanları aldı. Zorlu bir mücadelenin yaşandığı etkinliğe katılan tüm yarışmacılara gösterdikleri performans dolayısıyla sertifika verildi.

Metro İstanbul’dan toplam 45 kişinin mücadele ettiği tren çekme yarışmasında 2 kadın yarışmacı da yer aldı.

PROFESYONEL SPORCULARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Metro İstanbul çalışanları arasında düzenlenen yarışma sonrası, Milli Sporcu Cenk Koçak ve profesyonel strongman sporcuları Bora Güner, Fatih Karaca, Gökhan Çiçek, Mirza Toptaş, Oktay Akay, Ozan Yaykır, Tuna Sivas ve Tuna Tavus yarıştı.

Renkli görüntülere sahne olan yarışmada geçen yılın birincisi profesyonel sporcu Bora Güner bu yıl da yarışmada birinci oldu.

Tren çekme yarışmasının ardından Türkiye'de ilk kez Viking Press yarışı düzenlendi. Profesyonel sporcuların 40 kilogram ile başlayarak ağırlık kaldırmak için mücadele ettiği yarışmanın sonunda 260 kilogram kaldıran Bora Güner Viking Press yarışında da birinci oldu.

Son Güncelleme: 24.10.2021 22:29:55
ETİKETLERmetro istanbul  yarışma  tren