UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEC BALDWİN’İN KIZINDAN PAYLAŞIM

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Balwin'in film setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i yanlışlıkla vurarak öldürmesi gündem olmuştu. Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin ise ölen yönetmenle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

ALEC BALDWİN’İN KIZINDAN PAYLAŞIM

Genç model "Kimse arkadaşını bir kazada kaybetmek istemez. Şefkatli olmaya çalışın" dedi.ABD'de "Rust" filminin çekimleri sırasında ünlü oyuncu Alec Baldwin'in elindeki kurusıkı silahın ateş alması sonucu 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetmişti. Baldwin, olayla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Trajik bir durum" değerlendirmesinde bulunmuştu. Yapılan soruşturmanın ardından silahtaki merminin gerçek olduğu ortaya çıkmıştı.

TEPKİSİ MERAK EDİLİYORDU

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin'in olayla ilgili ilk tepkisi ise "Sevgilerim ve desteğim Halyna Hutchins'in ailesine ve arkadaşlarına gidiyor. Joel Souza'ya iyileştirici düşünceler gönderiyorum. Keşke bugün babama daha sıkı sarılabilseydim" dedi.

"KUSUR BULUP SUÇLAYACAKSINIZ"

Genç model ertesi gün ise kazaya kurban giden yönetmenin çektiği fotoğrafı paylaşıp şunları yazdı; "Bugün sette öldürülen Halyna Hutchins tarafından çekilmiş bir fotoğrafı paylaşıyorum. Gökyüzünün bu güzel fotoğrafını 10 gün önce setinde çekti. Hikâye ilerledikçe, kusur ve suçlama hakkında bir sürü parmakla işaret edip bağıranların olacağından eminim ama kimsenin işe gidip kazara meslektaşını öldürmek istemediğini hatırlamaya çalışın. Kimse arkadaşını bir kazada kaybetmek istemez. Bu millet yas tutuyor ve ne olduğu hakkında soruşturma için zaman olacak. Ama şimdilik, bizden biri öldü ve bizimkilerden biri, dolaylı da olsa kazara bu ölüme neden oldu. Nefes almaya ve şefkatli olmaya çalışın ve sevdiklerinize sımsıkı sarılın."

 

Son Güncelleme: 24.10.2021 21:02:53
ETİKETLERalecbaldwin