UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EDA TAŞPINAR KAHVALTIDA! ARKADAŞI MI, SEVGİLİSİ Mİ?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, tatilini bitirerek Türkiye'ye döndü. Geçtiğimiz günlerde bir erkek arkadaşı ile görüntülenen sosyetik güzel, yine aynı kişiyle kahvaltıda görüntülendi. Taşpınar, aşk iddialarına da son noktayı koydu.

EDA TAŞPINAR KAHVALTIDA! ARKADAŞI MI, SEVGİLİSİ Mİ?

Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Eda Taşpınar, birkaç gün önce yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Yunanistanlı arkadaşı ile Bebek’te görüntülenmişti.

'ARKADAŞIM' DEDİ AMA...

Bebek Otel'den çıktığı sırada gazetecileri fark eden Taşpınar, beyefendiye durumu kısaca anlattıktan sonra ters yöne yönelmiş ve muhabirleri atlatmaya çalışmıştı.

Taşpınar, 'Yanınızdaki beyefendi kim?' sorusunu, ”Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok” şeklinde yanıt verse de 100 metre ileride Yunanistanlı beyefendi ile yeniden bir araya gelmişti.

YENİ SEVGİLİSİ OLDUĞU SÖYLENDİ

Ünlü ismin yakın çevresi, bu kişinin Taşpınar'ın yeni sevgilisi olduğunu iddia etmişti. Sosyetik güzelin yanındaki kişinin, eski eski aşkı Çağrı Atakan’a olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmamıştı.

KUYTU KÖŞEDE KAHVATI

Tüm bunların ardından Eda Taşpınar, önceki gün de aynı kişiyle Emirgan'ın kuytu mekanlarından birisinde kahvaltı yaparken objektiflere yansıdı.

Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını fark etmelerine rağmen tepki vermeyen ikili, kahvaltı yapmaya devam etti.

AŞK İDDİALARINA YANIT!

Yabancı olan arkadaşının gezmeye geldiğini belirten 41 yaşındaki Eda Taşpınar, "Sevgili durumu yok" diyerek haklarındaki aşk iddialarına son noktayı koydu.

DÖRT AY SÜRDÜ

Sosyetik güzel son olarak 'Çukur' dizisiyle tanınan ardından Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasında mücadele eden oyuncu Çağrı Atakan ile aşk yaşamıştı. Çiftin ilişkisi dört ay sürmüştü.

 

Son Güncelleme: 24.10.2021 08:51:12
ETİKETLEREda Taşpınar