UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEC BALDWİN'İN SİLAHI DEĞİŞTİRİLDİ Mİ?

Çekimleri süren Rust isimli filmin setinde korkunç bir olay meydana geldi. Filmin yapımcısı da olan başrol oyuncusu Alec Baldwin'in kullandığı tabancadan çıkan mermiler filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenine isabet etti. Görüntü yönetmeni can verdi. Yönetmen ise hastanede yaşam savaşı veriyor. Olay sırasında kameraların da kayıtta olduğu öğrenildi. Korkunç olayla ilgili 'silah değiştirildi mi?' iddiası ise kan dondurdu...

ALEC BALDWİN'İN SİLAHI DEĞİŞTİRİLDİ Mİ?

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği “Rust” filminin çekimleri sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmeni hem filmin yönetmenine isabet etti.

YÖNETMEN YARALI, GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ HAYATINI KAYBETTİ

42 yaşındaki görüntü yönetmeni Hutchins'in hava yoluyla New Mexico Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

48 yaşındaki filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza ise ambulansla Christus St. Vincent Bölge Tıp Merkezi'ne götürüldü ve burada tedavisi sürüyor. Durumunun ne kadar ciddi olduğuna dair henüz bir açıklama yok

İNCELEME BAŞLATILDI

Yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı. Olay yerinden gelen görüntülerde Film için set olarak kullanılan küçük bir kilisenin polis kordonuna alındığı görüldü.

KORKUNÇ ŞÜPHE: KURU SIKI SİLAH DEĞİŞTİRİLDİ Mİ?

CNN Türk yayınına katılan Dış Politika Analisti Ali Çınar, olayın detaylarını ve ABD'deki yankılarını aktarırken sette yaşanan korkunç kaza ile ilgili kan donduran iddiaları dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, Alec Baldwin'e yöneltilecek suçlamanın ve verilecek cezanın soruşturma sonrası belli olacağını aktaran Çınar, olayla ilgili şüpheleri de bu yayında dile getirdi. Film setlerinde, kullanılan silah ve benzeri tehlikeli aletlerle ilgili teknisyen bulundurulduğunu aktaran Çınar, olay anının kayıtları incelendikten sonra okların bu görevliye dönebileceğini, herhangi bir ihmal olup olmadığının tespitinin çekimler izlendikten sonra yapılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 22.10.2021 16:50:20
ETİKETLERölümi film seti  iddia