UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BİZ GÜNEŞ AÇINCA PARKTA RAHATÇA SOYUNABİLİYORUZ”

Londra'ya taşınan ve hayatına orada devam eden Seren Yereli, uzun bir aranın ardından Türkiye'ye geldi. Önceki gün amcası ile Bebek’te görüntülenen oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlar ile ilgili soruları yanıtladı.

 “BİZ GÜNEŞ AÇINCA PARKTA RAHATÇA SOYUNABİLİYORUZ”

'Bodrum Masalı' dizisiyle tanınan Serel Yereli, oyunculuğun yanında müzik kariyerine de odaklanmıştı. Ardından Ankara Anlaşması'yla İngiltere'ye yerleşen Yereli, ailesini görmek için Türkiye'ye geldi.

"AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM"

Önceki gün amcasıyla Bebek’te görüntülenen oyuncu, soruları yanıtladı. "Ailemi çok özledim" diyen Yereli, "İki yıldır Türkiye’ye gelemiyordum, geçen Ağustos’ta üç günlüğüne gelmiştim. Ailemi böyle şey gibi simülasyon gibi görmeye başlamıştım, gelip yüz yüze görmek istedim” ifadelerini kullandı.

LONDRA'YA YERLEŞMESİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Londra’ya yerleşmesiyle alakalı konuşan Serel Yereli, ”Başından beri aslında öyle değildi olay. Ben hep müzikal oyuncusu olmak istiyordum. Babam ölünce maddi olarak tutunmam gerekiyordu burada. Bende bir basamak olsun, oyunculuk yapayım dedim" dedi.

Güzel oyuncu, "Yurt dışına gitmek istiyordum, kendi şarkılarımı yazıp söylüyordum. Gidip orada kendi ekibimi kurdum. Oyunculuk beni maddi olarak toparladı, yurt dışına gittim" diye devam etti.

İKİ ŞARKI YAYINLADI

İngiltere’de ilk iki şarkısını yayınladığını söyleyen Yereli, ”Birisi babam için yazdığım şarkı, diğeri psikopatlarımla ilgili şarkı. Şimdi üçüncü şarkımı caz şarkısı yaptım.

Orada özgür bir şekilde yazıp, istediğim soundu yapabiliyorum, kararlarımı ben verebiliyorum. Çok mutluyum o yüzden. Şarkıma klip çekmeye gideceğim şimdi. Ailemi gördüm klip öncesi” dedi.

"KAFAMA ESTİKÇE PAYLAŞIYORUM"

Sosyal medya paylaşımlarıyla alakalı da konuşan oyuncu, ”O kadar kafama göre takılıyorum ki biraz tembelim gerçekten. Özgürlüğün verdiği bir tembellik ve rahatlık var. Paylaşmayı seviyorum, kafama estikçe paylaşıyorum" dedi.

Yereli, sözlerine; "İnsanlar rahat olunabileceğini görsün istiyorum. Biz böyle parkta güneş açınca rahatça soyunabiliyoruz, güneşleniyoruz bir problem de çıkmıyor. Kimse kimseye müdahale etmediği için o rahatlığımı sergilemek istiyorum açıkçası."

"Çünkü benim arkadaşlarıma da umut oluyor. Ben İzmirliyim. Hani benim arkadaşlarım da rahat olduğumu gördükçe daha çok kendilerini hatırlıyorlar. O yüzden böyle sosyal medyayı kullanmayı seviyorum” şeklinde devam etti.

"İLLEGAL ÇALIŞTIM"

Oyunculukla alakalı konuşan Yereli, "Şu anda ülke bazında Türk pasaportum var ama ben Ankara Anlaşması yaptım. Tamamen orada bir hayat kurmayı hedefliyorum. Orada kendi şirketimi kurdum. Oyunculuk, şarkı söyleme ve modellik üzerinden sadece buna yönelik fatura kesebiliyorum.

Ben orada bundan önceki iki yılımda illegal çalıştım, kendi müzik ekibimi kurdum. Yatırımcılarım var, benim sanatıma inanan. Geçen sene itibarıyla şarkılarımı yayınlamaya başladım. Öyle devam edeceğim” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.10.2021 16:40:35
ETİKETLERSeren Yereli