UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BULUNAN KAFATASI DJ GEZGİN'E Mİ AİT?

Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan'dan bir süredir haber alınamıyordu. Kayıp kardeşi Mehmet Karahan için Müge Anlı’ya başvuran Fatma Karadağ, sevgili olduğu kişi tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia etmişti. Karahan'ın öldürüldüğü bölgede bir kafatası bulundu. Kafatasının Mehmet Karahan'a ait olup olmadığı araştırılıyor.

BULUNAN KAFATASI  DJ GEZGİN'E Mİ AİT?

Manisa’da yaşayan Mehmet Karahan, 4 yıl önce şüpheli bir şekilde kayboldu. O günden bu yana kayıp olarak aranan kardeşi Mehmet Karahan ile ilgili 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuran Fatma Karadağ, canlı yayında yaptığı açıklamalarla başta Müge Anlı olmak üzere ekran karşısındakileri de şaşırttı.

YILLARCA SUSTU

Kardeşinin para mevzusu yüzünden dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, bunu yapan kişinin ise bir dönem birlikte yaşadığı eski sevgilisi Cemal Durmaz olduğunu belirtti.

Yaşanılanları “Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş.” sözleriyle özetleyen Karadağ, o evde zorla tutulduğunu, korktuğu için bu gerçekle yaşamak zorunda olduğunu dile getirdi.

GÖRGÜ TANIKLARININ İDDİALARI SORU İŞARETİ BIRAKTI

Aileyi yakından tanıyan görgü tanıkları, Fatma Karadağ ile ilgili soru işareti bırakan açıklamalarda bulundu. 4 çocuğu olan Fatma Karadağ'ın evliyken Cemal'le kaçtığı resmi nikahlı eşinin de üzüntüden öldüğü söylendi. Fatma Karadağ'ın kızı Rukiye de iddiaları doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu. Rukiye, bu cinayette annesinin de parmağı olduğunu ve annesinin dolandırıcı olduğunu söyledi.

DOLANDIRICILIK İDDİASI

İsmini vermek istemeyen bir başka görgü tanığı da Fatma'yla hastanede tanıştıklarını, Cemal Durmaz'ın hastanedeki banyo görüntüleriyle kadınlara şantaj yaptığını iddia etti. Söz konusu iddialara göre, Cemal Durmaz ve Fatma Karadağ birlikte hareket ederek birçok kişiyi dolandırdı.

KAFATASI MEHMET KARAHAN'A MI AİT?

Fatma Karadağ'ın açıklamaları ardından flaş bir gelişme yaşandı. Programa bağlanan tanıklardan biri Mehmet Karahan'ın bulunduğu bölgede bir kafatası bulunduğunu bildirdi. Kafatasının Mehmet Karahan'a ait olma ihtimali üzerinde duran yetkililer, olayın çözülmesi için harekete geçti.

Son Güncelleme: 20.10.2021 13:59:57
ETİKETLERmüge anlı  dj gezgin