UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MELTEM MİRALOĞLU HAKKINDA ŞOK İDDİA!

Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleşmesinin ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenmişti. Miraloğlu'nun Amerika'da yaşadığı süreçle ilgili ortaya çıkan detaylar şoke etti. Miroğlu'nun ABD'de gören isim her yerinin morluk içerisinde olduğunu söyledi.

MELTEM MİRALOĞLU  HAKKINDA ŞOK İDDİA!

Hayat Devam Ediyor dizisinde canlandırdığı çocuk gelin rolüyle adını duyuran Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleşmesinin ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenmişti. Miraloğlu'nun Amerika'da yaşadığı süreçle ilgili ortaya çıkan detaylar şoke etti. Miraloğlu'nun nasıl bir hayat sürdüğünü ABD'de görüp şahit olan biri, ünlü şarkıcı ve magazinci Onur Akay'a skandal iddiaları bir bir anlattı.

Meltem Miraloğlu'nu Amerika'da 1 ay evinde misafir eden yazar Ülkü Gözen Stewart, Türkiye’ye gelerek yaşanan süreci ses sanatçısı Onur Akay’a anlattı.

Stewart, Onur Akay'a, Miraloğlu'nun Amerika'ya ilk gittiğinde kaldığı New Jersey'de aşık olduğu Türk genci ile yaşadığı olaylardan dolayı o zamanlar koruma altına alındığını ve kendi eyaletlerine polis eskortu ile geldiğini aktardı.

"ÇOK YANLIŞ YOLDA İLERLEDİ"

Onur Akay, Amerika'da Meltem Miraloğlu'nun çok yanlış yolda ilerlediğini de söyleyen Stewart, Miraloğlu'nun içinde bulunduğu durumu şöyle ifade ettiğini aktardı:

Meltem darp edilmişti. Bütün vücudu çürük içindeydi. Ben bunu gözümle gördüm. Keşke Meltem çok doğru ilerleseydi.

Meltem Miraoğlu'nun önce kendisini evlat edinen ve daha sonra evlenen Patrick'le nasıl tanıştığını da anlatan Stewart, "Biz onu ziyarete gitmiştik. " diyerek anlatmaya başlamış ve şöyle devam etmiş:

"Açık kalp ameliyatı olmuştu. Meltem bizden uzak oturdu. Elinde telefonla burnunu kıran kişiyle istişare içindeydi. Hasta ziyareti kısa olur. Tam kapıdan çıkacağız, kendisi kızımızın kim olduğunu, neden hiç konuşmadığını ve mutsuz göründüğünü sorunca, Meltem 'anlatabilirsiniz' dedi.

"BEN ONU EVLAT EDİNİRİM DEYİNCE MELTEM'İN GÖZYAŞLARINI GÖRDÜM"

Biz de üstünkörü anlattık. Çok sinirlendi ve ben onu evlat edinirim deyince Meltem'in gözyaşlarını gördüm. Kız baba buldum diye ağladı titredi, hepimiz çok duygulandık.

Son Güncelleme: 20.10.2021 11:28:26
ETİKETLERmeltem miraloğlu