UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ...

Meteoroloji tarafından 20 Ekim hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre, sağanak yağışlar yurdun büyük bölümünü terk edecek. 10 il hariç yurt genelinde güneşli hava etkisini gösterecek.

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Sinop, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Ordu'nun doğusu, Giresun, Trabzon'un batı ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Ordu'nun doğusu, Giresun, Trabzon'un batı ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, heyelan, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari'de sağanak yağış etkili olacak.

MARMARA

Sabah saatlerinde güney kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 20.10.2021 09:20:19
ETİKETLERmeteoroloji