UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE SAMYELİ: KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYORUZ!

Bebek'teki bir mekandan çıkarken ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Defne Samyeli, sosyal medyada yaptıkları iddialı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen kızları Deren Talu (24) ve Derin Talu (18) hakkında konuştu.

DEFNE SAMYELİ: KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZİ BİLİYORUZ!

Defne Samyeli'nin kendi sahne kıyafetleri ve pozları kadar iki kızı da gündemden düşmüyor. Eski haber spikeri ve şarkıcı, Deren ve Derin Talu'nun Instagram hesaplarından paylaştığı pozlarla ilgili açıklama yaptı.

"DEKOLTE GİYMEYİ SEVİYORUM"

Ünlü şarkıcı, konserlerinde tercih ettiği iddialı kıyafetleri hakkında, "Dekolte giymeyi seviyorum. Bence sahne de bunu hem kaldırıyor hem güzel duruyor" dedi.

Samyeli, "Kızlarınız Derin ve Deren cesur pozlar paylaşıyor. Sosyal medyada çok konuşuluyor. Bunlarla ilgili kızlarınıza karışma durumunuz var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"SORUMLULUKLARIMIN SINIRINI BİLİYORUM"

"Derin yeni 18 yaşına girdi. Deren zaten modellik ve oyunculuk yapıyor. 'Cesur poz'dan kasıt nedir, onu da çok anlamıyorum. Bütün yaşıtları da aynı pozları paylaşıyor..."

"Kameraların önüne doğdular diye yaşıtlarının yaptığı herhangi bir şeyi, benden miras kalan bir ün dolayısıyla yapmamalarını istemem. Böyle bir sorumluluğu üzerlerine yüklemek istemem..."

"Herkesin kendi hayatı var. Kızlarım da başlı başına birer birey. Bunun ünün getirdiği avantajları yaşadıkları gibi dezavantajları da yaşıyorlar..."

"Çocuklara karşı sorumluluklarımın sınırını biliyorum. Kırmızı çizgilerimizi de karşılıklı biliyoruz. Oralarda kendilerine zarar vermeyecek şeyler yapmadıkları müddetçe başımın tacı ikisi de."

"DAVALARI GERİ ÇEKTİK"

Öte yandan Kemerburgaz'da oturduğu villanın sahibi Yusuf Araz ile sorunları çözdüğünü açıklayan Defne Samyeli, "Ev sahibi ile aramızdaki davalarımız sonuçlandı, anlaşarak geri çektik. Aramızda sulh yaptık. Yeni evime yerleşme aşamasındayım" dedi.

Son Güncelleme: 16.10.2021 18:26:23
ETİKETLERdefne samyeli  deren talu  derin talu