UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ONUR AKAY’DAN BOMBA İDDİA! MELTEM MİRALOĞLU ‘KÜRTAJ’ MI OLDU?

Uçankuş Tv’de Canlı Masa programının telefon konuğu olan Onur Akay magazin gündemini sarsacak açıklamalarda bulundu.

ONUR AKAY’DAN BOMBA İDDİA! MELTEM MİRALOĞLU ‘KÜRTAJ’ MI OLDU?

Onur Akay’ın ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu hakkındaki ‘kürtaj’ oldu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. "Amerika'nın Illinois eyaleti yine Meltem Miraloğlu’nun kürtaj dedikoduları ile çalkalanıyor.

Onur Akay daha önce Meltem Miraloğlu'nun psikoloğu John ile aşk yaşadığını iddia etmiş ve Miraloğlu'nun vasiyet anlaşmasıyla eşi Patrick'e geri döndüğü öne sürmüştü. Aynı zamanda Meltem Miraloğlu’nun kuzenim diye tanıştırdığı erkek arkadaşıyla Patrick’in evinde birlikte yaşadığı ileri sürülmüştü.

Onur Akay Canlı Masa programına bağlanarak Meltem Miraloğlu’nun eşi Patrick’e Kuzenin diye tanıştırdı sevgilisinden hamile olduktan sonra kürtaj olduğunu bebeğini aldırdığını ileri sürdü. Daha önce yine Onur Akay’ın Meltem Miroğlu hakkında iddia ettiği olaylar şu şekildeydi. geçtiğimiz 3 Ağustos tarihinde görgü tanıklarının bana anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş. O arada Patrick'i sakinleştirmek isteyen komşuları Meltem'in defalarca, 'Vurma hamileyim!' dediğini duymuş. Olaydan sonra Patrick'e kuzenim diye tanıttığı Amerika'ya ilk gittiğinde aşık olduğu Türk sevgilisinin yanına giden Meltem, kısa süre sonra eve geri dönmüş. Görgü tanıkları, Meltem'in psikolog sevgilisi John ile görüşmeyi bırakmadığını ifade ederken, Illinois eyaleti bu darp olayından çok, eğer Meltem dediği gibi hamile ise bebeğin babasının kim olduğunu konuşuyor.

 



 








Son Güncelleme: 12.10.2021 21:41:49
ETİKETLERMeltem Miraloğlu  Patrick  Onur Akay