UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NAGİHAN’DAN 'SURVİVOR ALL STAR' İTİRAFI!

Milli atlet Nagihan Karadere, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda 'All Star' formatında yapılacağını açıkladığı, 2016 ve 2018 yıllarında mücadele ettiği fenomen yarışma 'Survivor' hakkında konuştu.

NAGİHAN’DAN 'SURVİVOR ALL STAR' İTİRAFI!

'3. Gastro Afyon 2021 Lezzet Festivali'nin tanıtım toplantısı geçtiğimiz akşam İstanbul’da düzenlendi. Kozyatağı Hilton Oteli’nde gerçekleşen davete; Erhan Yazıcıoğlu, Umut Akyürek, Nagihan Karadere ve Gonca Kakar gibi ünlü isimler katıldı.

"BURAK SERGEN’İN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"

Oyuncu Burak Sergen'in dört aylık eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradığı iddiası hakkında Karadere, “Çok üzücü ve çok rahatsız edici bir durum. Sonuçta evli bir çiftsiniz" şeklinde konuştu.

38 yaşındaki sporcu, "Bu kadar net bir şekilde elle ele tutuşarak gözler önünde bu kadar rahat bir görüntü vermek ayrı bir cesaret. Ben üzülüyorum. Birbirinize karşı bir şeyiniz kalmadıysa güzel bir şekilde boşanın” açıklamasını yaptı.

Nagihan Karadere, "Eşlerin, sevgililerin birbirini aldatması gerçekten çok üzücü bir durum. Beyefendinin yerinde olmak istemezdim. Artık kadını erkeği kalmamış bu durumun. Aldatan kendini aldatıyor" dedi.

SURVİVOR ALL STAR TEKLİFİ

'Survivor All Star 2022' yarışması için teklif aldığını ilk kez açıklayan Nagihan Karadere, koronavirüse yakalandığı için görüşmeye gidemediğini söyledi.

Milli atlet, “İkinci aşımı oldum, hemen ardından Covid oldum. Sporcu olduğum için herhalde koronovirüsü hafif atlattım. Evde kitap okuyarak bu süreci geçirdim. Survivor gitme durumum olursa hemen sapasağlam antrenmanlara başlarım” dedi.

"HAYATIMDA BU KADAR İLGİ GÖRMEDİM"

Kızının babası Uğur Gökçe ile evliliği dört yıl önce biten Survivor Nagihan, tv8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programında, değişen hayatını anlatmıştı: Buradan erkeklere sesleniyorum; eşlerinize, sevgililerinize sahip çıkın. Fizik güzelliği önemli değil, gelip geçici. Mesela ben kaslı erkek sevmiyorum, fazla egolu oluyorlar. Bütün dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar...

"Biz spor yaparken sadece kasları şişiriyorduk. Okumaya, eğitime vakit bulamıyorduk. Şimdi gençleri görüyorum, eğitime de spora da ağırlık veriyorlar."

"İşime odaklıyım şu aralar, ama çok talibim var inanılmaz. Paylaşılamayan bir kadın oldum. Hayatımda bu kadar ilgi görmedim. Saplantılı insanlara da denk geldim."

"38 yaşımdayım, böyle ilgi alaka görmedim. İlgi gösterenleri belli bir yaşı yok. Erkekler olgun kadından hoşlanıyorlar galiba, yaş aldıkça talibim arttı."

"Bir daha evlenirim. Her insan bir değil. Çevremde çok güzel insanlar da var. Taliplerim var, düzgün bir ilişki olursa evlenebilirim. İnsan bazı şeyleri paylaşmak istiyor."

Son Güncelleme: 11.10.2021 16:23:41
ETİKETLERNagihan Karadere  survivor  burak sergen