UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGAN FOX’TAN İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ!

Amerikalı oyuncu, manken Megan Fox, siyah saçlarına veda ederek gümüş rengine boyadı. Fox'un bu değişikliği, 'genç sevgili' yaradı' şeklinde yorumlara neden olurken, sosyal medyadaki paylaşımına 3 milyon beğeni geldi.

MEGAN FOX’TAN   İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ!

Dünyaca ünlü model Megan Fox, bir süredir şarkıcı Machine Gun Kelly ile aşk yaşıyor. Bir film setinde tanışan ikili ilk görüşte aşk yaşamış, o dönem evli olan Megan Fox kendisi gibi oyuncu ve 3 çocuğunun babası olan Brian Austin Green’le tek celsede boşandı.

 “ŞEYTANIN KIZI BÖYLE GÖRÜNÜYOR'

Amerikalı oyuncu, manken ve yapımcı Megan Fox, Johnny & Clyde filminde yeni bir seri katil rolü için siyah saçlarını açık gümüş rengine boyadı ve Instragam’daki hesabında şunları yazdı: “Şeytanın kızı böyle görünüyor.”

3 MİLYON BEĞENİ ALDI

Daily Mail’in haberine göre Amerikalı ünlü oyuncu ve manken Megan Fox, şu sıralar yeni filmi için hummalı bir hazırlık içinde. 35 yaşındaki Fox, dekolteli bir fotoğrafını paylaştı ve Instragam’daki hesabından hayranlarına hem yeni imajını hem de yeni filmini duyurmuş oldu. 17 milyona yakın takipçisi olan Megan Fox’un fotoğrafı 3 milyon beğeni topladı.

Son Güncelleme: 11.10.2021 08:50:07
ETİKETLERmegan fox