UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİSİKLETLİ SAPIK KÂBUSU!

İngiltere'nin başkenti Londra'da siyah şapkası ve bisikletiyle takip ettiği kadınlara bakarak kendisini tatmin eden şahıs, ekipleri harekete geçirdi. Bir ayda yediden fazla kadını taciz ettiği belirlenen şahsı arama çalışmaları devam ediyor.

BİSİKLETLİ SAPIK KÂBUSU!

Londra'nın Tower Hamlets bölgesinde yaklaşık 1 aydan bu yana takip ettiği kadınların arkasından kendisini tatmin eden şahıs, polisleri alarma geçirdi. Gözüne kestirdiği kadınları bisikletiyle takip eden ve başına taktığı şapka sayesinde gizlenen sapık, bugüne kadar 7 kadını hedef aldı.

BÖLGE HALKINA UYARIDA BULUNULDU

Polis ekipleri, bölge halkına sapıkla ilgili uyarıda bulundu. Bisikletli sapığın hala serbest olduğuna vurgu yapılan açıklamada, tariflere uygun bir şahsa rastlanılması durumunda polise haber verilmesi gerektiği ifade edildi.

GENELLİKLE SABAH SAATLERİNDE ORTAYA ÇIKIYOR

Polisler, şahsın yol haritasını da paylaştı. Bölgeye 2 ya da 5 kilometre uzunluktaki yerlere giden bisikletli sapık, genellikle sabah saatlerinde ortaya çıkıyor. Ağırlıklı olarak 10 ile 12 arasında dolaşıma çıkan sapık, bir sefer de sabah 6'da tacizde bulundu.

Son Güncelleme: 9.10.2021 15:10:27
ETİKETLERsapık  ingiltere  bisiklet