UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOKE EDEN İDDİALAR!

Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir, dün akşam Mehmet Ali Erbil ile bir araya gelmişti. Hatta ikili sosyal medyadan video yayımlamış ve Ece Ronay çok sinirlenmiş “Erkek kendi arasında anlaşmış. Sanırım artık nişanlım değil” demişti.

ŞOKE EDEN İDDİALAR!

Ece Ronay bu sabah TV 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Programa bağlanan Mehmet Bilir ise dün gecenin detaylarını anlattı.

Mehmet Bilir, “Sen beni tongaya mı getiriyorsun bu kadar kalabalık, silahlı adamlarla hayırdır ağabey. Ben buraya yalnız geldim. ‘Sıkıntı yok gel’ dedi. Girdik içeri normal konuştuk. Ben dedim Ece’nin böyle konularla gündem olmasını istemiyorum. Ben Ece’yi bu durumdan çıkartmak istiyorum. Senden bir özür mesajı bekliyorum. ‘Ben yaparım senin için sorun yok’ dedi. Böyle bir konuyla ilgili gündem olmak beni çok rahatsız etti o yüzden Mehmet Ali Erbil ile bir konuşma yaptım. Konunun buraya geleceğini tahmin etmedim” dedi.

Ece Ronay’ın her daim arkadaşında olduğunu söyleyen Mehmet Bilir, yanlış anlaşıldığı için nişanlısından özür diledi.

Mehmet Ali Erbil’in kendisini silahlı adamlarla karşıladığını iddia eden Mehmet Bilir, herkesi şoke etti. Bakalım Mehmet Ali Erbil cephesinden iddialara nasıl bir cevap gelecek…

İŞTE O ANLAR...


Son Güncelleme: 7.10.2021 11:27:16
ETİKETLERmehmet ali erbil  ece ronay  mehmet bilir