UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKÇEK’İN KANALINA RESTİ ÇEKTİ!!!

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yönettiği Beyaz TV tarafından tehdit edildiğini, şantaj yapıldığını iddia eden Ece Ronay, kanal sahibinin de kendisini aradığını söyledi ve yapımcı Bilal Özbilge için de “İçinden geçeceğim” dedi!

GÖKÇEK’İN KANALINA RESTİ ÇEKTİ!!!

Şu sıralar zaten FETÖ yüzünden sorgulanan savcılıkta ifadesi alınan Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in, bu olayla birlikte magazinde de manşetlerden düşmemesinden çok rahatsız olduğu ve oğulları Osman Gökçek’in magazin sevdasından ünlülerden uzak durmasını istedikleri ileri sürülüyor.

İşte şarkıcı Ece Ronay’ın sosyal medya hesabından yazdıkları;

*Az önce beni çok iyi tanınan bir kanal sahibi aradı ve arayıp yarın programına bağlanıp Mehmet Ali Bey’den özür dileyip, iftira attım demezsem hakkımda uygunsuz görüntüler paylaşmak zorunda kalacağını söyledi. Bu görüntüleri merakla beklemekle birlikte sesini gayet iyi tanıdığınız beyefendinin bütün konuşmalarını ses kaydına aldım. Ses kaydında alenen tehdit edildim. Yarın o kanal hakkımda abuk subuk haberler yaparlarsa ben de ses kaydını yayınlayacağımı söyledim. Her kışın eti yenmez. 22 yaşında sizden daha fazla cesaretim ve zekam var. İyi geceler.

*Söylemezsem Olmaz isimli mükemmel ve taraflı programda tam a dün dediğim gibi iftira attım demediğim için sabah hakkımda konuşulmuş. Daha programı izleyemedim, izleyip hemen bugün yapımcısı Bilal Özbilge’nin içinden geçeceğimi bilmenizi isterim.

*Televizyonların hepsine yayın yasağı getirilmiş. Ben herhangi bir televizyon programına bağlanıp kendimi savunamıyorum. Arayıp cevap hakkı istediğimde telefonlar kapanıyor. Unuttukları üzücü şeyi belirtmek isterim. Sümüklü TV programlarınızı kaç kişi izleyecek? 50-100 bin? Devir sosyal medya devri. Şunu unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz. Sevgili Bilal Bey, dün arayıp tehdit ettiğiniz kızın sizi ses kaydına alacağına inanmayacak kadar cahil ve aptal olamazsınız. Bugüne kadar size kimse ses çıkartmamış olabilir. Madem TV’de yasak var, bugün bir YouTube videosunda ses kayıtlarınızı paylaşıp, kepazeliğinizi izleyeceğim.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 6.10.2021 13:01:29