UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BÜTÜN MESELE BÜLENT ERSOY’UN ŞEKİLSİZLİKLERİ!”

Bülent Ersoy ile birlikte sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programı sadece iki bölümde yayından kaldırılan Mustafa Keser, YouTube hesabından bir video yayınladı ve ateş püskürdü.

“BÜTÜN MESELE  BÜLENT ERSOY’UN  ŞEKİLSİZLİKLERİ!”

Sosyal medyadan yaptığı açıklamanın ardından basın açıklaması yapacağını belirten Keser, olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ersoy'un musiki konusunda bilgisiz olduğunu belirten Keser, şunları söyledi:

YILLARDIR DUYARIZ YANLIŞLARI, DAVRANIŞ BOZUKLUKLARINI

"Ben Bülent Ersoy'la sahnede hiç çalışmadım. Ama yıllardır duyarız yapılan yanlışları, davranış bozukluklarını. Yapımcıdan teklif geldiğinde pek sıcak bakmadım. Biz yapamayız huylarımız bir değil, ahlaki yapımız bir değil falan. 'Abi yok ya öyle olmaz bu iyi olacak' dedi. İçimde endişe olmasına rağmen kabul ettim. Düşündüm ki bu arkadaştan yaşça büyüğüm, sanatça da büyüğüm. Bizim yanımızda ters bir hareket yapmaz diye düşündüm. Bunların hepsi zuhur etti orada.

KİMSİN LAN SAN BANA O ŞEKİLDE BAĞIRIYORSUN

Bu şekilde birinci program toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında hizmetçisi var gibi hitap ediyor bana. Bana oradan Keser diye bağırıyor. Kimsin lan sen bana o şekilde bağırıyorsun. Keser senin babanın uşağı mı lan öyle çağırıyorsun? Kapanışı yapıyoruz dediler 'Beyefendi yapsın' dedi.

SES KALMAMIŞ, REZALET BİR OKUYUŞ

Yönetmene bağırır, ona bağırır, şefe bağırır, okuyamaz döner vokale bağırır. Uyamayan Bülent Hanım. Zaten ses kalmamış, rezalet bir okuyuş. Orada dönüp çocuklara bakıyor. Sanıyorsunuz ki vokaller okumuyor. Bunun arkasından üçüncü programında baktım orada burada konuklar çağırılmış. Biz sanki orada sunucuyuz. Gelen konuğun biri 9 şarkı, biri 8 şarkı. Bana vermişler 3 şarkı, Bülent'e vermişler 5 şarkı. Onun üzerine sinirlendim.

BÜTÜN MESELE BÜLENT ERSOY'UN ŞEKİLSİZLİKLERİ

Bütün mesele Bülent Ersoy'un şekilsizlikleri. Unuturuz diye prompterdan yazı veriyor. Yazı küçük diye okuyamıyor çocuğa bağırıyor. Şu yüzden çocuğun ekmeğiyle oynayıp 'Bunu kovun' diyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... 

Son Güncelleme: 5.10.2021 11:00:56
ETİKETLERmustafa keser  bülent ersoy