UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUNCU ÖZGE GÜREL’İN ACI GÜNÜ!

Geçtiğimiz günlerde altı yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Serkan Çayoğlu'ndan evlenme teklifi alan 34 yaşındaki oyuncu Özge Gürel baba acısıyla yıkıldı. Gürel’in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti.

OYUNCU ÖZGE GÜREL’İN ACI GÜNÜ!

Birlikte rol aldıkları Kiraz Mevisimi dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve altı yıllık ilişkilerini nikâhla taçlandırmaya hazırlanan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel aldıkları acı haberle sarsıldı. Bir hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yatan Özge Gürel’in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay Özge Gürel’in babasını kaybettiğini duyurdu. Akay, "Oyuncu Özge Gürel dün baba acısı ile yıkıldı. 1 hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeni ile ameliyat olan babası Ercüment Gürel, taburcu olmuştu. Ancak dün fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ercüment Gürel maalesef hayatını kaybetti. Ercüment Gürel’in cenazesi 2 Ekim 2021 tarihinde Kamiloba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Özge Gürel ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 4.10.2021 14:42:17